R t V f F I
Terrat-Mandarin-Oriental-Barcelona

L’hotel Mandarin Oriental obre per a tothom el Terrat

Amb tapes d’estil peruà-japonès, Latin cocktails i vistes panoràmiques.

Categoria: Gastronomia | 23 maig, 2013
Redacció: Silvia Micolau

Situat a dalt de tot de l’edifici art-decó que alberga l’hotel, compartint espai amb la piscina al solarium on abans només podien accedir els seus clients, el Terrat ofereix ara, tant a visitants com a locals, vistes de 360º, una proposta gastronòmica basada en plats lleugers, i còctels com el pisco sour, per gaudir a la fresca durant tot el dia (des de les 13 a les 20 h, i més tard encara els mesos d’estiu). A la carta trobareu amanides i especialitats nikkei com el Cebiche de peix blanc amb llima i coriandre o el Tiradito d’orada amb miso, llima i mostassa, a més del Menú Sushi, amb varietat de makis, nigiris, temakis i tekka makis.

D’altra banda, MO Barcelona acaba d’inaugurar la temporada del Jardí Mimosa, que ocupa 660 m2 d’un interior d’illa típic de l’Eixample. Allí, entre arbres i espígol, i còmodament asseguts a les butaques de la col·lecció Crinoline de Patricia Urquiola per a B&B Italia, podreu prendre combinats (per exemple caipirinha de gingebre i api, margarita de cogombre i coriandre o el daiquiri de mango), batuts i sucs elaborats al moment amb fruita fresca, tes gelats i llimonada casolana, que refrescaran les tardes més caloroses. El seu horari és de 13 a 20 h.

Finalment, es manté el llaminer afternoon tea amb Tiffany & CO. i piano en directe al gastrobar Blanc, de dilluns a diumenge de 17 a 19 h. Nou varietats de te a escollir, i formant part d’un acurat buffet dolç i salat, macarons XXL i mini cupcakes amb l’emblemàtic color turquesa de la marca de joieria que fascinava la Holly Golightly, protagonista de Desdejuni amb diamants.

Passeig de Gràcia, 38-40. Barcelona. T. 93 151 88 88.

Font: Dones Gourmet de Catalunya

Categoria: Gastronomia | 23 maig, 2013
Redacció: Silvia Micolau
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.