R t V f F I
paseo-de-gracia-en-bicicleta-barcelona-moverse-por-la-ciudad-1 paseo-de-gracia-en-bicicleta-barcelona-moverse-por-la-ciudad-2

El Passeig de Gràcia en bicicleta

L'Ajuntament convertirà els dos laterals del Passeig en zona 30 per aconseguir respecte mutu entre bicicletes i vehicles a motor.

Categoria: Shopping | 31 juliol, 2013
Redacció

La xarxa ciclista de Barcelona creixerà al llarg d’aquest any per aconseguir que la bicicleta no es quedi en una moda passatgera.

L’Ajuntament de Barcelona senyalitzarà el carrers de 30km/h amb el pictograma de la bicicleta, per a que aquestes i els vehicles amb motor puguin compartir calçada. Entre aquests carrers trobem els carrils laterals del Passeig de Gràcia, on s’aprofitaran les obres de renovació per convertir-los en zona 30. A més, s’invertiran 1,5 milions d’euros per construir 23 nous kilòmetres de carril bici bidireccional (que suposarà un creixement del 25%).

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el conseller de Mobilitat, Eduard Freixedes, han informat d’aquestes inversions a la infraestructura ciclista prevista per aquest any i altres actuacions per fomentar l’ús de la bicicleta, com la celebració de la Setmana de la Bicicleta del 1 al 8 de juliol, o una nova guia 2.0 de la bicicleta on es podrà buscar informació sobre carrils bici, zones 30, Ronda Verda i Bicing, entre d’altres.

A la vista d’aquests canvis a la ciutat, moltes persones han començat a canviar de mentalitat. Moure’s per Barcelona en un transport no contaminable i que és una eina de salut, és molt positiu per a tots. I l’èxit d’aquest vehicle anirà a més amb la consolidació de la bicicleta elèctrica. És per això que establiments com l’Hotel Alexandra ofereix als seus clients el servei de lloguer de Brost Bikes, bicicletes elèctriques plegables per moure’s lliurement per Barcelona.

Tots aquests canvis convertiran la ciutat de Barcelona en un lloc on poden desplaçar-se sobre dues rodes sense por. La limitació de la velocitat és una manera econòmica de millorar la seguretat de tots, rebaixar la contaminació i estimular alternatives de transport saludables.

 

Categoria: Shopping | 31 juliol, 2013
Redacció
Tags:  ayuntamiento @ca, bicicleta electrica plegable @ca, bicicletas @ca, brost bikes @ca, circular en bici @ca, moverse en bici por la ciudad @ca, paseo de gracia @ca, renovación @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.