R t V f F I
May
6
12:00
Inici: 6 May
Final: 11 May
Fira de Barcelona

Barcelona

m-and-m-tenerife-barcelona-bridal-week-1 m-and-m-tenerife-barcelona-bridal-week-2 m-and-m-tenerife-barcelona-bridal-week-3

M&M a la Barcelona Bridal Week

Tenerife tornarà a desfilar a la Barcelona Bridal Week de la ma de la firma M&M, que presentarà 40 prototips de vestits de festa i núvia.

Categoria: Barcelona | 28 abril, 2014
Redacció

Un de cada deu vestits de núvia que es venen en el món és de disseny espanyol. La moda nupcial nacional està creixent gràcies al lideratge de la indústria en innovació, creativitat i qualitat de teixits, i també gràcies a fires internacionals com la Barcelona Bridal Week, que es celebra del 6 al 11 de maig a la fira de Gran Via de la ciutat condal.

Des de fa dècades Barcelona s’ha consolidat com la metròpolis de la moda en el sector nupcial i festa de la ma de la Passarel·la Gaudí Núvies. Per ella han desfilat els millors dissenyadors, reafirmant un alt nivell de disseny, innovació i qualitat.

Un any més, Tenerife estarà present amb la firma M&M, que presentarà les seves propostes pel 2015 el proper 7 de maig.

Al igual que Rosa Clará, Jesús Peiró, Victorio & Lucchino o Hannibal Laguna, la firma estrella de Tenerife Moda repetirà a Gaudí amb 40 prototips de vestits de festa i núvia, tot un repte que s’han marcat els dissenyadors de M&M, Marco Marrero i María Díaz.

Amb una àmplia experiència en el sector i havent dissenyat vestits tan destacats com el que va lluir Marta Perera al seu casament amb Alejandro Sanz, M&M ens presenta ara una nova col·lecció es caracteritza per una elaboració centrada en la riquesa dels detalls envoltats de romanticisme, la superposició de teixits i els colors destenyits, sense perdre lluminositat, que treuen un cop més a relluir el gust de la firma per un estilisme vintage i decadent. Aquesta compta amb dues línies diferenciades una de vestits amb volums reduïts per núvies més lànguides i els de volums generosos que recorden als vestits de ball dels anys 40.

En el seus nous dissenys, M&M utilitza tota classe de teixits combinats amb diferents tons i complements que li aporten lluminositat.

Categoria: Barcelona | 28 abril, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.