R t V f F I
May
15
12:00
Inici: 15 May
Final: 18 May
Salón del Cómic
Fira de Montjuïc
Barcelona

salon-del-comic-de-barcelona-mas-guerrero-paseo-de-gracia1

El Saló del Còmic més guerrer que mai

El gènere bèl·lic serà l'eix central de la 32a edició del Saló Internacional del Còmic, del 15 al 18 de maig.

Categoria: Barcelona | 15 maig, 2014
Redacció

El gènere bèl·lic serà l’eix central de la 32 edició del Saló Internacional del Còmic, que posarà a Barcelona en peu de guerra del 15 al 18 de maig. L’esdeveniment tindrà lloc a la fira de Montjuïc i ocuparà gairebé el doble d’espai que en l’edició anterior.

A més, altres zones de la ciutat s’ambientaran amb un tanc de la Guerra de Corea, un camió de la Guerra Civil espanyola, dos tot terrenys, un semioruga, una ambulància i un camió de transport de la II Guerra Mundial.

El director del certamen, Carles Santamaria, ha recordat que “aquest any és un bon moment per convertir el gènere bèl·lic en l’epicentre del certamen perquè es commemora el centenari de l’inici de la I Guerra Mundial, el 75 Aniversari de l’inici de la II Guerra Mundial, el 75 aniversari del final de la Guerra Civil espanyola i e Tricentenari de la Guerra de Successió espanyola”.

Per parlar d’aquesta temàtica i presentar la seva última aportació al gènere, “La Gran Guerra”, acudirà a la fira Joe Sacco, creador d’altres còmics com “Palestina”, “Gorazde” i “Reportajes y Notas al pie de Gaza”.

També ha confirmat la seva presència el britànic Andrew Wildman, conegut principalment per la seva vinculació amb els còmics de Transformers, l’argentí Eduardo Risso, autor de “100 balas”, els guionistes nord-americans Brian Azzarello i Paul Jenkins, l’autor francès Audrey Spiry, els italians Manuele Fior i Pasquale Del Vecchio o el serbi RM Guéra. A més, se podrà visitar l’exposició “Cómics en Guerra”, amb més de 550 peces originals.

El saló del còmic no s’oblida dels clàssics superherois i rendirà homenatge a Batman en el seu 75 aniversari i a Lobezno, que compleix 40 anys. Per altra banda, Popeye, icona de la cultura pop, protagonitzarà una altra exposició.

Una de les novetats d’aquest anys és la carpa d’autors, en la que 33 autors podran signar i vendre exemplars originals directament.

Categoria: Barcelona | 15 maig, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.