R t V f F I
celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-4 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-1 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-2 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-3 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-5 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-6 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-7 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-8 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-9 celebration-creatives-and-other-stories-barcelona-paseo-de-gracia-10

#Celebration, l’últim de &Other Stories

La firma sueca presenta la col·lecció d'aquestes festes fotografiada per 12 creatius i influencers a través de Polaroids.

Categoria: Shopping | 9 desembre, 2013
Redacció: Maria Brú

&Other Stories segueix fidel a la seva filosofia de cedir les seves col·leccions a fashion influencers perquè les interpretin al seu gust. En aquesta ocasió, un grup de 12 creatius (estilistes, models, dissenyadors, escriptors, fotògrafs, il·lustradors i artistes) han escollit les seves peces preferides de la col·lecció especial de festa, “Celebration”, i les han reinterpretat, barrejat amb la seva pròpia roba i s’han fotografiat amb Polaroids.

El resultat: un àlbum de fotografies hipsters.

Entre els escollits hi trobem a la model Emma Leth, la dissenyadora Giorgia Tordini i la seva germana Giulia (Communication Manager), la blogger Ivana Carpio, el fotògraf Romeo Pokomasse, l’escriptora Reba Maybury i la seva germana, la il·lustradora Jess Maybury, el director de cine i videoartista Sean Frank, l’artista Phoebe Collings-James, la Creative Consultant Shala Monroque, l’estilista Ursina Gysi i la blogger i DJ Wassima.

La col·lecció Celebraion de &Other Stories està especialment dedicada a la temporada de les festes del desembre. A la col·lecció hi trobem abrics de tall ample, vestits cenyits al cos, pantalons rectes i botes cut out, inspirats visualment per “Serpens”, l’obra del fotògraf Guido Mocafico.

Estampats de pell de serp, lluentons, transparències, peces de punt de jacquards; accessoris amb superfícies geomètriques, flecos, seda, pel sintètic, pell, detalls bordats i materials brillants combinats elegantment en una col·lecció que es farà veure aquest Nadal.

Categoria: Shopping | 9 desembre, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  & other stories @ca, and other stories @ca, arte @ca, artista @ca, barcelona @ca, celebración @ca, celebration @ca, diseño @ca, Fashion, fiestas @ca, h&m @ca, influencers @ca, navidad @ca, nueva colección, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, ropa @ca, Store,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.