R t V f F I
Gener
11
12:00
Inici: 11 Gener
Final: 12 Gener
Palau Robert
Paseo de gracia, 107
Barcelona

marato-sang---2 marato-sang---1

Primera Marató 2.0 de Donants de Sang el 11 i 12 de Gener

Participa a la gran festa de la donació de sang en el Palau Robert i comparteix el missatge a través de Facebook i Twitter.

Categoria: Cultura | 9 gener, 2013
Redacció: Maria Brú

La sang no es pot fabricar i qualsevol dia d’aquests tu també en pots necessitar. O la teva mare. O el teu germà. O els teus amics de Facebook. O inclús algun dels teus seguidors de Twitter. Qualsevol de nosaltres pot necessitar una transfusió de sang en el moment menys esperat, es per això que entre tots hem de mantenir les reserves en un bon nivell.

En una època de l’any en el que les reserves de sang estan preocupantment baixes, el Banc de Sang ha organitzat la primera Marató de Donants de Sang 2.0 de Barcelona, una campanya ideada per compartir sang entre tots els nostres contactes. La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació, la Creu Roja i la Federació de Donants de Sang són les entitats que col·laboren en aquesta pionera iniciativa, que conta amb l’ajuda de 50 voluntaris i el suport de 7.000 fans de Facebook i més de 2.500 seguidors a Twitter.

La gran festa de la donació de sang girarà en torn a les xarxes socials i el món digital. Totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar, podran donar sang o difondre el missatge a través dels seus contactes de Facebook, Twitter o simplement a través del correu electrònic.

Per cada donació que aconsegueixis, es podrà ajudar a tres persones més. Corre la veu!

Els dies 11 i 12 de Gener, el Palau Robert serà un dels punts on es podrà donar sang, de les 10h fins les 21h. Però si no pots assistir, també podràs donar en la Diputació de Barcelona i els hospitals de la Vall d’Hebron, Sant Pau i el Clínic. Consulta les dates a la web de la Marató de Donants i reserva dia i hora per realitzar la teva donació.

A més, en aquesta ocasió, donar sang també té premi! El teu gest altruista serà recompensat amb una subscripció gratuïta al servei Premium del Diari Ara i El Periódico, podràs veure una peli gratis a Filmin, calçar-te unes Munich a preu especial, visitar una botiga Abacus amb descompte, llegir el primer capítol de l’esperadíssima novel·la de Grup 62, comprar a Venca amb descomptes únics i accedir a tota l’oferta del Club Tr3SC amb condicions immillorables.

Categoria: Cultura | 9 gener, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.