R t V f F I
cristina-castañer-tienda-de-alpargatas-en-barcelona-1 cristina-castañer-tienda-de-alpargatas-en-barcelona-2 inauguracion-tienda-cristina-castañer-con-helena-rakosnik inauguracion-tienda-cristina-castañer-con-rosa-maria-esteve-y-sandra-tarruella

Castañer es reubica a Passeig de Gràcia

Cristina Castañer, tercera generació de la casa de calçat, ha reobert la botiga situada al local on es va inaugurar la primera botiga de la firma el 1994.

Categoria: Shopping | 26 maig, 2014
Redacció: Maria Brú

La firma Castañer es va fundar el 1927 com a fabricant de calçat per a camperols. Anys més tard, el negoci va començar a expandir-se amb noves propostes de disseny i en el 1994 la segona generació de la família propietària de la companyia va inaugurar la primera botiga Castañer, situada en el número 230 del carrer Rosselló. Més tard, aquesta es va traslladar al carrer Mestre Nicolau de Barcelona.

Vint anys més tard, Cristina Castañer (tercera generació de la família) ha reobert la botiga que els seus pares, Isabel i Lorenzo Castañer, van obrir a escassos metres del Passeig de Gràcia, al costat de les botigues Rabat i Dirk Bikkembergs. Un espai de 100 metres quadrats dissenyats per Benedetta Tagliabue i el seu estudi EMBT, que ha aconseguit recrear a la perfecció l’essència de la casa.

Aquesta és l’única botiga de la firma que porta el nom de Cristina Castañer i en ella es distribueixen les col·leccions habituals de l’ensenya. La representant de la tercera generació dels Castañer, a més d’encarregar-se de l’establiment realitza dissenys específics per col·laboracions puntuals amb marques de calçat.

Per celebrar la reobertura, la setmana passada es va organitzar a la botiga una celebració en la que l’amfitriona de la festa, Cristina Castañer, va estar acompanyada per Isabel Castañer, Helena Rakosnik, Rosa Maria Esteva, Sandra Tarruella, Benedetta Tagliabue i Elena Barraquer entre altres amics de la família.

Durant l’esdeveniment vam tenir l’oportunitat de gaudir de l’artesania de la casa, que reivindica el ”handmade in Spain” des dels seus inicis, i de personalitzar les nostres pròpies espardenyes escollint el tipus de teixit, el color i la sola.

Categoria: Shopping | 26 maig, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.