R t V f F I
running-deporte-de-moda-paseo-de-gracia-barcelona-1 running-deporte-de-moda-paseo-de-gracia-barcelona-2 running-deporte-de-moda-paseo-de-gracia-barcelona-3 running-deporte-de-moda-paseo-de-gracia-barcelona-4 running-deporte-de-moda-paseo-de-gracia-barcelona-5 running-deporte-de-moda-paseo-de-gracia-barcelona-6

Running, l’esport de moda

Hi ha alguna diferència entre sortir a córrer i el running? Sigui el que sigui, les firmes de moda s'han hagut de posar les piles en el disseny de calçat esportiu.

Categoria: Shopping | 14 maig, 2013
Redacció: Maria Brú

Els números no enganyen. El running està de moda. Només cal mirar les dades de participació de les últimes curses populars que s’han celebrat a Barcelona per veure que el número d’aficionats al running està creixent cada cop més, sobretot en el sector femení.

Serà una moda passatgera? Sigui el que sigui, és una moda que aporta grans beneficis als seus practicants.

1. Pots practicar-lo a qualsevol lloc: a la teva ciutat o de viatge. A la platja o a la muntanya. No hi ha excusa.
2. És relativament fàcil adaptar-lo al teu dia a dia: no necessites més de mitja hora diària d’exercici per mantenir-te. Podràs fer-ho abans d’anar a treballar o per la nit.
3. Es pot practicar a (gairebé) qualsevol edat.
4. És l’excusa perfecta per fer alguna cosa amb amics, en família o simplement per desconnectar del món.
5. No requereix massa tècnica (tot i que tampoc es pot córrer de qualsevol manera ja que es poden provocar lesions).
6. Està demostrat que químicament la pràctica d’esport ens fa més feliços!!

Què necessito per practicar el running? Aquesta seria un altre dels punts positius del running. Per practicar-lo només ens farà falta roba esportiva: unes malles amb tocs fosforescents, un top que afini la silueta amb una dessuadora a conjunt, una gorra i unes sabatilles amb twist.

I arriba la gran pregunta… Hi ha alguna diferència entre sortir a córrer i el running? Perdríem dir que (entre altres coses) el que ha fet créixer la popularitat del running ha estat el furor per les sabatilles multicolor. Podríem dir que el running és sortir a córrer cuidant tots els detalls estètics? Hi ha moltes teories sobre això, però el que està clar és que les grans firmes s’han posat les piles en el disseny del calçat esportiu.

La dissenyadora Stella McCartney té una línia de roba esportiva dissenyada per Adidas en la que hi podem trobar les seves pròpies sabatilles. Nike, en canvi, ha fet tot el contrari: la multinacional ha dissenyat unes sabatilles que es venen a &Other Stories. Asics i Reebok tampoc s’han quedat enredera en dissenys colorits. Oysho també s’ha pujat al carro, al igual que Mango i Desigual, que d’aquí uns mesos llançaran la seva nova línia de moda esportiva on, sense cap mena de dubte, hi veurem sabatilles de running (tot i que després només les utilitzem per sortir de shopping).

Finalment, per completar el look, necessitarem unes malles, un top, una dessuadora i una cantimplora per hidratar-nos durant la pràctica d’esport. Cuida tots els detalls a l’hora de combinar els colors i gaudeix del moment.

Categoria: Shopping | 14 maig, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  Adidas @ca, and other stories @ca, asics @ca, barcelona @ca, deporte @ca, desigual @ca, mango @ca, Nike @ca, oysho @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, rebook @ca, running @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.