R t V f F I
santa-eulalia-5 santa-eulalia_8 santa-eulalia-2 fornasetti-se

Segueix la teva estrella fugaç!

El Nadal arriba a Santa Eulalia amb un nou aparador interactiu que ens guiarà fins als regals més desitjats de la temporada.

Categoria: Shopping | 24 novembre, 2012
Redacció: Maria Brú

Encara falten uns dies perquè arribi el nada, però aquesta setmana ja hem pogut veure la primera estrella fugaç passant per l’aparador de Santa Eulalia. També, a l’interior de la botiga, s’estan començant a escalfar motors per celebrar el nadal amb els productes més desitjats per tots.

La boutique, sempre líder en tecnologia i innovació, ha volgut avançar-se al nadal per mostrar els seus productes, tant per home com per dona, en un nou aparador interactiu. L’empresa INVOLVE ha estat la propulsora d’aquest sorprenent projecte utilitzant la tecnologia kinect, la mateixa que utilitzen les PlayStations per detectar els moviments de les persones. Juntament amb la direcció creativa de l’estudi de disseny ESIETE, el nou aparador de Santa Eulalia llueix com mai ho havia fet abans.

No dubtis en seguir la teva estrella fins els regals més desitjats del nadal.

Si entrem a l’interior de la botiga per la porta de dona, ens dona la benvinguda un pop-up molt dolç que farà les delícies dels més golosos. La firma de delicatessen Pancracio ha desplegat tota la seva artilleria pesada amb gust a xocolata: vodka de xocolata, melmelada de llimona i gingebre, pasta de cacau, trufes de crocant i molts altres capritxos més elaborats amb les millors xocolates del món en totes les seves versions!

Per l’entrada d’homes, trobarem el pop-up d’altaveus i cascs que Phillippe Starck ha dissenyat per a Parrot. Una línia de productes d’alta gamma concebuts amb la màxima elegància i sofisticació perquè escoltem la nostra música preferida amb una altíssima qualitat. Un producte tecnològic que podrem incorporar dins la nostra llar com si es tractés d’un objecte de decoració.

Finalment, els objectes de ceràmica de Fornasetti decoren la primera planta. Un nou pop-up made in Italy composat per caixes d’encens, esferes perfumades y espelmes que desvelen el inimitable talent de la firma, que s’ha convertit en una de els cases de decoració més influents de l’últim segle.

La imminent arribada del nadal i The Shopping Night Barcelona han estat les excuses perfectes per presentar aquestes noves col·leccions tan exclusives. La nit de les compres, va ser una gran oportunitat per donar a conèixer les novetats nadalenques de Santa Eulalia i celebrar amb una bona xocolata calenta l’arribada d’aquestes dates tan senyalades al Passeig de Gràcia.

 

Santa Eulalia
Paseo de Gracia, 93
08008 Barcelona
Telf.: (+34) 93 215 0674
www.santaeulalia.com

Categoria: Shopping | 24 novembre, 2012
Redacció: Maria Brú
Tags:  escaparate interactivo @ca, esiete @ca, fornasetti @ca, involve @ca, pancracio @ca, parrot @ca, Santa Eulalia @ca, tecnología kinect @ca, the shopping night barcelona @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.