R t V f F I
MMBru_hexagono 1_MMBru 3_MMBru 7_MMBru 2_MMBru 6_MMBru

Cocktail Party Marie Claire

Santa Eulalia va celebrar el passat dijous 22 un Cocktail Party en honor a la revista Marie Claire per agrair-los el seu suport durant la remodelació de l'emblemàtica tenda de Passeig de Gracia.

Categoria: Shopping | 26 març, 2012
Il·lustració: Anna Solsona

La passió per la moda s’ha convertit una vegada més en el punt de connexió entre la tenda més exclusiva de Barcelona, Santa Eulalia, i la revista Marie Claire, que aquest any celebra la seva 25 aniversari. En aquesta vetllada tan especial, els van voler acompanyar periodistes com Victor Amela, un gran nombre de bloggers i amants de l’art de la moda.

Després de dos anys de remodelació de la nova tenda dissenyada per l’arquitecte novaiorquès William Sofield, amb 2000 m2, un espai pop up, un cafè i una espectacular terrassa; Luis Sans va agrair a la revista Marie Claire que apostés i cregués en el projecte des de l’inici. La revista va ser un dels majors suports a l’hora d’emprendre el procés de modernització de la tenda i el desenvolupament del concepte de la mateixa.

Durant la presentació de l’acte, Joana Bonet (directora de Marie Claire) va voler remarcar la paradoxa de l’edifici de Passeig de Gracia, nº93. El propietari d’Inditex, Amancio Ortega, va adquirir el bloc sencer on ara es troba la tenda. L’estratègia de negoci de la major empresa espanyola es basa a “copiar” les obres d’art de grans dissenyadors, la majoria dels quals precisament podem trobar en la tenda de Luis Sans. Un negoci molt lloable, puntualitzava Joana, atès que han contribuït a democratitzar el sector. Al final, uns s’alimenten dels altres, ja que sense els grans artistes que reuneix Santa Eulalia, tampoc existiria Inditex.

Finalment, l’equip de Joana Bonet va preparar per a l’esdeveniment una selecció de “Looks Marie Claire“, amb les seves peces favorites de la temporada Primavera/Estiu 2012.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

M&M Brú editrores del blog mmbitsandpieces

Categoria: Shopping | 26 març, 2012
Il·lustració: Anna Solsona
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.