R t V f F I
sushi_shop1 sushi_shop2 sushi_shop3

Sushi Shop, com més bonic, més bon gust

La cadena de restaurants de menjar japonès Sushi Shop, propietat del xef francès Thierry Marx, inaugura un nou establiment al Passatge de la Concepció.

Categoria: Gastronomia | 11 octubre, 2012
Redacció: Alfredo

El Passatge de la Concepció es reafirma dia a dia com un dels eixos grastronòmics més interessants de Barcelona. A l’oferta de qualitat formada pels restaurants Tragaluz, Petit Comitè, Mordisco i Boca Grande, s’afegeix ara un nou establiment de la cadena de restaurants de menjar japonès Sushi Shop. El grup liderat pel xef francès Thierry Marx ha transformat el número 2 del passatge en una autèntica boutique culinàira al més alt nivell, on els clients poden gaudir d’un viatge sensorial a través de la vista i el gust.

Com tots els locals de la cadena, el nou Sushi Shop del Passeig de Gràcia segueix rigorosament les pautes estètiques i gastronòmiques establertes per Thierry Marx, que inclouen una carta amb una àmplia varietat de delicatesen japoneses, receptes artesanals elaborades en directe per experts sushiman, utilització de productes de màxima qualitat, presentació impecable dels plats i un entorn “zen” on predominen la fusta de roure, les llums tènues i el color negre.

Cuina responsable

Sushi Shop es presenta com una empresa respectuosa amb el medi ambient ja que busca constantment noves maneres d’exercir la seva activitat de forma responsable utilitzant productes saludables i mitjans de transport no contaminants. Tots els peixos que figuren a la carta són espècies no amenaçades, les caixes que contenen el sushi estan fabricades amb materials 100% reciclats i les borses, amb paper kraft reciclable. A més, www.sushishop.eu disposa d’un excel·lent servei take away que garanteix un lliurament a domicili en condicions òptimes que es realitza amb bicicleta o scooters elèctrics.

El xef

Thierry Marx, propietari de la cadena Sushi Shop i guardonat amb dos Estels Michelin, ha creat vuit noves receptes exclusivament per als seus restaurants. Marx ha realitzat un intens treball experimentant amb noves salses i introduint en la carta la vedella Wagyu, una carn coneguda mundialment pel seu sabor i tendresa excepcionals.

Sushi Shop no es limita a l’art de l’estètica culinària, sinó que la seva imaginació i el perfecte domini del producte són la base d’aquesta nova col·lecció de productes estrella.

 

Sushi Shop
Passatge de la Concepció, 2
08008 Barcelona
902 599 995
www.sushishop.eu

Categoria: Gastronomia | 11 octubre, 2012
Redacció: Alfredo
Tags:  japonès @ca, Menjar Japonès, restauració, restaurant, sushi, Thierry Marx @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Gastronomia / 21 setembre, 2016

Please Don’t Tell a Barcelona

La cocteleria clandestina novaiorquesa s’instal·la a l’hotel Mandarin Oriental

Gastronomia / 21 gener, 2016

Gaudeix del millor menjar tradicional català

Una guia de restaurants on trobar el millor menjar tradicional català.

Gastronomia / 10 juny, 2015

All those food market

Els xefs i artesans que estan revolucionant l’escena de Madrid i Barcelona es reuneixen aquest finde a la Universitat de Barcelona.

Gastronomia / 4 juny, 2015

Tast a la Rambla 2015

Els millors restaurants de Barcelona preparen les seves tapes més especials per celebrar la segona setmana de la gastronomia.