R t V f F I
gala-del-sida_1 gala-del-sida_2 gala-del-sida_4

Barcelona dóna la cara per la Sida

Els edificis emblemàtics dels Passeig de Gràcia es tenyiran de vermell el proper 1 de Desembre per commemorar el Dia Mundial Contra la Sida.

Categoria: Barcelona | 28 novembre, 2012
Redacció: Maria Brú

La setmana del 26 de Novembre fins el 2 de Desembre, la ciutat de Barcelona celebra la Setmana Contra la Sida i les botigues més conscienciades del Passeig de Gràcia s’han unit a la causa. Durant aquests dies, els comerços que s’hagin adherit a la campanya benèfica i de conscienciació lluiran el símbol vermell del Sida en els seus aparadors i tindran guardioles a l’interior dels seus locals perquè els clients puguin realitzar els seus donatius. A més, la nit del dia 1 de Desembre, Dia Mundial Del Sida, alguns dels edificis i monuments més emblemàtic de la ciutat s’il·luminaran de vermell a partir de les 18h.

Com a acte principal de la setmana, la Fundació de Lluita Contra la Sida ha organitzat per tercer any consecutiu un espectacular sopar de gala presentat per Miguel Bosé i Eugenia Silva, el dijous 29 a l’Hotel W. Una nit de luxe creada per obtenir fons pels projectes d’investigació de la Fundació i que s’ha convertit en l’acte benèfic més important del país.

La campanya de sensibilització “Donem la cara per la Sida” va néixer el 2006. La Fundació organitzadora la va iniciar amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació pública i lluitar contra els prejudicis que encara existeixen davant d’aquesta malaltia. Tot i que els avanços científics han permès millorar la qualitat de vida dels seropositius, el canvi a nivell social encara s’ha produït i segueix havent-hi un alt nivell de discriminació tot i estar al segle XXI.

La conscienciació de la societat és un dels objectius que persegueix la campanya i, per tant, la publicació de continguts en webs i xarxes socials de la Fundació de Lluita contra la Sida, també serà una altra manera fàcil i efectiva de donar suport a la causa.

Categoria: Barcelona | 28 novembre, 2012
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.