R t V f F I
Juny
28
12:00
Inici: 28 Juny
Final: 29 Juliol
La Seca Espai Brossa
Carrer dels Flassaders, 40
Barcelona 08003

Pallarina tahrir

Et convidem a gaudir del millor teatre

Passeigdegracia.com, per cortesia de La Seca Espai Brossa, et regala 2 entrades dobles per les obres "Pallarina, poeta i puta" i "Cartes des de Tahrir".

Categoria: Barcelona | 25 juny, 2012
Redacció: Ana María Guiot

En poc menys d’una setmana s’inaugurarà el festival del Grec 2012. Un festival que farà que tota Barcelona pateixi una sobredosi d’espectacles amb els quals ens quedarem la mar de bé, i mai millor dit.

Però abans de tot això, i per obrir boca amb el gran banquet que ens espera al juliol, l’equip de Paseodegracia.com vol premiar els seus lectors convidant-los a gaudir de dues obres genials que s’estrenen a la fàbrica de creació contemporània La Seca Espai Brossa.

“Pallarina, poeta i puta”
Mare meva quina una que tramen aquestes dones! Una poeta en crisi, una política d’èxit que fa de prostituta en les seves hores lliures, una arqueòloga ballarina que ara és dona de la neteja… No faltaran ni les minyones de Picasso o Josep Pla, entre d’altres! Un elenc fabulós que ens parlarà sense embuts ni floritures de la identitat i de tot el que fa que ens convertim en amos o servents.

Una obra de Magda Puyo que interpreta paraules de la poeta Dolors Miquel i que combina dansa, teatre i poesia. Espectacle en estat pur!

“Cartes des de Tahrir”
Qui ha oblidat la primavera àrab i la seva revolució a la xarxa? Aquesta obra ens oferirà una lectura construïda a partir dels correus electrònics, tuits, posts i blocs enviats a través de la xarxa durant la revolució egípcia. Uns missatges que van ser com un torrent d’aigua imparable que va fer florir, amb una força fins llavors inimaginable, la llavor de la revolta i el canvi.

 

El concurs

Passeigdegracia.com regala, per cortesia de La Seca Espai Brossa, 2 entrades dobles (valorades en 18 € i 14 € per persona) per assistir a les dues obres el 28 de juny. Et convidem a participar en el sorteig i guanyar un pack d’entrades només per compartir aquesta notícia a Facebook o Twitter. Així de fàcil!

La data límit per participar en el sorteig és el 27 de juny a les 20.00h. Anunciarem els guanyadors una hora després a través del nostre Facebook, Twitter i al final d’aquesta mateixa notícia.

 

“Pallarina, poeta i puta”
La Seca Espai Brossa / Flassanders, 40
Del 24 de juny fins el 29 de juliol
De dimecres a dissabte a les 20.30h. Diumenges a les 19.00h
Entrada: 18€ (dimecres dia de l’espectador: 10€)

“Cartes des de Tahrir”
La Seca Espai Brossa / Flassanders, 40
Del 28 de juny fins el 22 de juliol
De dijous a dissabte a les 20.00h. Diumenges a les 18.00h
Entrada: 14€

Categoria: Barcelona | 25 juny, 2012
Redacció: Ana María Guiot
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.