R t V f F I
Gener
8
12:00
Inici: 8 Gener
Final: 10 Gener
Bread & Butter
Fira de Barcelona
Barcelona

bread-and-butter-barcelona-1 bread-and-butter-barcelona-2 bread-and-butter-barcelona-3 bread-and-butter-barcelona-4

El retorn de Bread & Butter Barcelona

La fira de tendències Bread & Butter torna a Barcelona per l'edició d'hivern 2015, romandrà a Berlín a l'estiu i presenta Seul com a nova localització.

Categoria: Barcelona | 9 juliol, 2014
Redacció

Després de declarar que “el desig d’un canvi real es percep a l’aire”, el fundador de Bread & Butter, Karl-Heinz Müller, va confirmar a la festa d’inauguració de l’esdeveniment el retorn de la fira de moda Bread & Butter a Barcelona de cara a l’edició del gener 2015.

La fira es celebrarà a les instal·lacions de la Fira de Barcelona, al igual que a les edicions anteriors, del 8 al 10 de gener i es convertirà en el punt de partida internacional de la temporada del sector de la moda.

Bread & Butter ocuparà gairebé 100.000 metres quadrats del Palau Nacional de Montjuïc amb exposicions, desfilades, mostres de marques selectes i altres activitats.

Tot i així, Bread & Butter seguirà fidel als seus orígens i tornarà a l’antic aeroport de Berlín (Tempelhof) a principis d’estiu, però les dates exactes encara estan per confirmar.

I, com a gran novetat, a les ciutat preferides de la fira (Berlín i Barcelona) haurem d’afegir-hi Seul (Corea del Sud) on per primer cop es celebrarà Bread & Butter, del 3 al 5 de setembre del 2015.

Tres metròpolis que comparteixen un mateix estil de vida, la cultura street i a més són fidels al lema ”always the sun”.

“Ara estem a les dues millors ciutats europees per a nosaltres, Barcelona i Berlín, i a Seul, d’Àsia. Encara ens falta una ciutat per completar el Grand Slam. El continent americà encara ens espera“, va explicar Karl-Heinz Müller.

Quina creus que podria ser la propera ciutat Bread & Butter?

Categoria: Barcelona | 9 juliol, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.