R t V f F I
primavera-sound-2014-festival-musica-barcelona-2 primavera-sound-2014-festival-musica-barcelona-3 primavera-sound-2014-festival-musica-barcelona-4 primavera-sound-2014-festival-musica-barcelona-5 primavera-sound-2014-festival-musica-barcelona-6

La lista a escuchar antes de ir al Primavera Sound

Primavera Sound es consolida com una de les cites musicals més importants amb una marcada línia artística pop, rock i les tendències més underground.

Categoria: Barcelona | 28 maig, 2014
Redacció: Jorge Malcorra

El festival que porta més d’una dècada oferint la millor música del planeta, es consolida com una de les cites musicals més importants, desmarcant-se de la resta de macro festivals amb una marcada llista artística pop, rock i les tendències més underground de la música de ball.

Quan ja queda menys d’una setmana perquè comenci el Primavera Sound 2014, tot són preparatius de cara a gaudir al màxim de l’experiència de viure aquest festival. La ciutat ha començat a omplir-se de joves amb ganes de passar-ho bé, i de gent no tan jove que sap que en aquest festival està garantida la bona música amb grups com Pixies, Charles Bradley, Television, Caetano Veloso, Neutral Milk Hotel i Arcade Fire que posaran el seu granet de sorra.

Les ales del Primavera Sound s’estenen un cop més per la ciutat oferint diferents actuacions gratuïtes convertint el Barri del Born en el centre neuràlgic de totes elles. Així des del divendres 30 de maig fins el 1 de juny el Parc de la Ciutadella contarà amb Els Vermuts del Primavera amb Martini amb actuacions de diferents grups, els cinemes Maldá oferirà des d’un punt de vista cinematogràfic pel·lícules de caràcter musical i per suposat, la Botiga del Primavera Sound contarà amb actuacions gratuïtes.

Pels més cools el Primavera Sound contarà amb la terrassa de l’Hotel Pulitzer on gent com Bob Stanley (St. Ettiene), Dj Supermarkt, dj Fra, Marc Piñol, etc… actuaran per allunyar-nos encara més del soroll de la ciutat i poder gaudir de la música des d’un seient gairebé en el cel.

I perquè no us perfeu res del festival, el Primavera Sound posa al vostre servei l’App en la que podreu consultar la informació sobre artistes, actuacions i moltes coses més sobre el festival. A més podràs consultar els horaris i crear el teu propi full de ruta per guiar-te a través d’aquesta setmana musical en la que el més important és gaudir i no perdre’s res!

Nosaltres hem creat una petita playlist per anar obrint boca durant aquests dies. La podeu escoltar aquí.

Categoria: Barcelona | 28 maig, 2014
Redacció: Jorge Malcorra
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.