R t V f F I
Setembre
26
12:00
Inici: 26 Setembre
Final: 29 Setembre
Real Club de Polo de Barcelona
Avinguda del Doctor Marañón, 19-31
Barcelona 08028

csio-barcelona-real-club-de-polo-paseo-de-gracia-1 csio-barcelona-real-club-de-polo-paseo-de-gracia-2 csio-barcelona-real-club-de-polo-paseo-de-gracia-3

Et convidem al CSIO Barcelona

El Real Club de Polo de Barcelona acull per primer cop la Furusiyya FEI Nations Cup Jumping Final com a colofó final al circuit eqüestre més important el moment.

Categoria: Barcelona | 25 setembre, 2013
Redacció

Del 26 al 29 de setembre, CSIO Barcelona 2013 reuneix l’elit hípica internacional en el Real Club de Polo de Barcelona.

CSIO Barcelona, l’esdeveniment esportiu internacional més antic d’Espanya, celebra aquesta setmana la seva 102 edició, en la que per primer cop serà seu de la Furusiyya FEI Nations CupTM Jumping Final.

El concurs nascut el 1902 ha comptat en totes les seves edicions amb la participació de les millors muntures internacionals del moment. Aquest any, genets i amazones procedents de divuit nacions realitzaran un total de deu competicions, entre les que destaquen molt especialment la Copa de Su Majestad la Reina – Copa Segura Viudas i la Copa Longines de la Ciutat de Barcelona que es celebra coincidint amb el tradicional sopar de gala.

Emmarcat per tercer any consecutiu dins les festes de la Mercè, el CSIO Barcelona ofereix a tots els aficionats la possibilitat d’accedir de forma gratuïta a l’esdeveniment durant la primera jornada.

L’àmplia oferta lúdica del CSIO Barcelona es completa amb el ja tradicional espectacle hípic a càrrec de Santi Serra i els seus cavalls, un ampli village, una gran diversitat de stands i una renovada zona de restauració. I, com no, el simpàtic Pony Park per a tots els nens que desitgin iniciar-se a l’apassionant món de l’hípica.

Un any més, els lectors de Passeigdegracia.com tindran l’oportunitat de gaudir de l’esdeveniment més prestigiós i emblemàtic del calendari hípic. Segueix la nostra pàgina de Facebook i Twitter, i aconsegueix entrades dobles pel CSIO Barcelona.

Categoria: Barcelona | 25 setembre, 2013
Redacció
Tags:  actividad @ca, actividades al aire libre @ca, agenda @ca, agenda de barcelona @ca, arte @ca, barcelona @ca, Cultura @ca, diversión @ca, Gastronomia @ca, lujo @ca, música @ca, qué hacer en barcelona @ca,
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.