R t V f F I
Miu-Miu_Ariadna-Artiles Miu-Miu-Barcelona_Dj-Anushka Miu-Miu-Barcelona_Marta-Español Miu-Miu-Barcelona_party1 Miu-Miu-Barceloa_party2

ELS “TRESORS” DE MIU MIU ARRIBEN A BARCELONA

Va ser l'esdeveniment de la setmana a Passeig de Gràcia. La inauguració de la nova botiga Miu Miu, la primera del grup Prada a Barcelona, va reunir a més de 500 convidats.

Categoria: Shopping | 4 octubre, 2011
Redacció: Alfredo

A més d’una fan de Miu Miu se li tallarà la respiració quan travessi la porta del número 42 de Passeig de Gràcia. La nova boutique de la firma de Miuccia Prada, la primera del grup Prada a Barcelona, és senzillament espectacular tant pel contingut com pel continent. Així que abans de sortir de casa no oblideu ficar el “ventolín” en la bossa, pel que pugui passar.

Amb una superfície de més de 400 m2 distribuïts en dues plantes, l’espai ha estat concebut per l’arquitecte Roberto Baciocchi, responsable del disseny de les tendes del grup, com una luxosa càmera de seguretat on les col·leccions de pret-a-porter, bosses, sabates i accessoris es mostren com a peces úniques de joieria. Miralls, daurats mat i murs que simulen cortines brocades creen una atmosfera elegant i original, molt de l’estil de la marca.

I què dir del “contingut”? La nova col·lecció manté el llistó alt posat des del principi per Miuccia Prada, capaç de convertir qualsevol cosa que es proposi en tendència. Entre “els tresors” de la nova temporada brillen amb especial intensitat les sabates de purpurina i un mega clutch de grans dimensions, cridat a convertir-se en un “must” des de ja. Sense oblidar, per descomptat, les camises i vestits amb estampats 100% Miu Miu.

Amb aquests antecedents, la inauguració de la tenda havia de ser un gran event i així va ser. Dimecres passat 28 de setembre va tenir lloc una cocktail-party amb més de 500 convidats entre els quals vam poder a veure les models Bimba Bosé, Laura Ponte, Marta Español, Ariadne Artiles o Verónica Blume, i per la qual el cocteler Jordi Otero va crear el “Miu Miu Martini”.

Fans de Miu Miu, esteu avisades: abans de sortir de casa, agafeu el “ventolín”.

Miu Miu
Passeig de Gràcia 42
De lun. a sáb., de 10:00h a 20:30h
+34 934 675 434
www.miumiu.com 

Categoria: Shopping | 4 octubre, 2011
Redacció: Alfredo
Tags:  Fashion,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.