R t V f F I
May
9
12:00
Inici: 9 May
Final: 15 May
Galería Hartmann
Carrer Santa Teresa, 8
barcelona 08012

victoria-art-exposicion-barcelona-paseo-de-gracia1 victoria-art-exposicion-barcelona-paseo-de-gracia4 victoria-art-exposicion-barcelona-paseo-de-gracia5 victoria-art-exposicion-barcelona-paseo-de-gracia7 victoria-art-exposicion-barcelona-paseo-de-gracia8

Victoria Art, una singular exposició en format collage

La firma de calçat presenta una edició limitada de 100 sabatilles úniques que només es podran adquirir durant l'exposició.

Categoria: Cultura | 24 abril, 2013
Redacció: Maria Brú

Victoria, la mítica firma espanyola de calçat nascuda en el 1915, torna a sorprendre’ns reinventant el seu model més clàssic per aquesta temporada. I és que les victòria segueixen formant part de la moda urbana.

Sota el nom “Victoria Art”, la firma de calçat ha buscat a artistes emergents que han preparat projectes en format collage inspirats ens els propis productes Victoria per organitzar una singular exposició.

Les obres de deu artistes plàstics emergentsFerran PlaYelena SmithLouis Lambert Aka 3ttmanRafafansCecilia BergamínManika PostNano4814Luciano Suárez y Marina Molares i Daniel Entonado (aquest últim, guanyador del concurs de collage), exposaran a la Galeria Hartmann de Barcelona, del 9 al 15 de Maig.

Després del gran èxit que va tenir l’exposició a I’M GALLERY de Madrid, ja està tot preparat per Victoria Art a Barcelona, una trobada dedicada a l’art i la moda, pel amants de les últimes tendències d’aquesta primavera.

A més, durant l’exposició, també es presentaran les clàssiques Victoria de cordons (model Inglesa) totalment renovades. Nous teixits i estampats per crear una edició limitada de 100 models únics i diferents, dissenyats utilitzant retalls de la temporada primavera/estiu 2012, que només es podran adquirir durant aquests dies.

Categoria: Cultura | 24 abril, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.