R t V f F I

La societat Christian Dior Española dona un pas enrere

Dior retira la injecció de capital realitzada fa nou mesos a la seva seu espanyola però manté l'apertura de la botiga en el número 74 de Passeig de Gràcia.

Categoria: Negocios | 10 novembre, 2014
Redacció

A principis d’any, concretament en el mes de febrer, Christian Dior va anunciar la injecció de 13 milions d’euros a la seva filial espanyola. Només nou mesos més tard, la societat ha realitzat una reducció de capital d’una xifra similar: 12,73 milions.

Tal i com consta en el Boletín Oficial del Registro Mercantil, el capital resultant que subscriu la societat del grup francès LVMH se situa en els 438.078 euros, una xifra suficient per tirar endavant la seva nova botiga que aviat ocuparà el lloc que va deixar lliure el grup espanyol de moda nupcial Pronovias.

Després de reactivar en el 2013 la recerca de locals a Barcelona, Christian Dior va decidir seguir els passos de les altres firmes de luxe com Louis Vuitton, Chanel o Gucci, i s’instal·larà en el número 74 del Passeig de Gràcia. L’establiment conta amb una superfície comercial de 350 metres quadrats.

Actualment, Christian Dior te dues botigues al nostre país, ubicades a Madrid i a Puerto Banús, a més de distribuir col·leccions de prêt-à-porter i complements a través de El Corte Inglés.

Categoria: Negocios | 10 novembre, 2014
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Negocios / 12 gener, 2015

G-Star agafa el relleu de Ferrari a Passeig de Gràcia

La companyia holandesa G-Star torna a apostar pel mercat espanyol i es prepara per posar en marxa tres nous establiments al país en el 2015.

Negocios / 13 novembre, 2014

Caramelo i Oysho: Intercanvi galleg al Passeig

Mentre Caramelo ultima el seu tancament en el número 13 del Passeig de Gràcia, Oysho planeja l’apertura d’una macrobotiga de 600m quadrats en el seu lloc.

Negocios / 10 octubre, 2014

La nova Diagonal busca ampliar el Passeig de Gràcia

La gran reforma urbanística de l’Avinguda Diagonal ampliarà el boulevard del luxe barcelonès per captar nous inversors nacionals i internacionals.

Negocios / 3 octubre, 2014

Tous reorganitza els seus locals de Passeig de Gràcia

El grup català ha transformat un dels seus establiments de la via comercial per a convertir-lo en una botiga Rolex, firma que distribueix a Barcelona.