R t V f F I
Captura de pantalla 2012-05-29 a la(s) 12.48.15

Racons Recòndits 4

Aquest racó és per als més arriscats, els que sempre es queden amb ganes de més, us descobreixo un nou espai interior per tafanejar, un altre dels edificis més emblemàtics del nostre Passeig de Gràcia.

Categoria: Cultura | 28 maig, 2012
Redacció: Ingrid Pratmarso

Per als passejadors més intrèpids i atrevits, proposo aquest lloc que fins i tot pot ser que sigui una miqueta il·legal, sempre depèn de com es miri. Heu de trobar un comerç des del qual es pot veure i contemplar amb calma un altre dels edificis més emblemàtics del Passeig de Gracia.

El seu arquitecte probablement estaria feliç i content de veure-us aparèixer per aquí, gaudint de la seva obra, sense l’estrés del turisme que tant ens allunya sempre del nostre benvolgut passeig.

Si t’agrada tafanejar sense ser amb prou feines vist, aprofita aquestes petites experiències que fan el teu dia molt més divertit, l’has de trobar! Has de pujar fins al 2º pis d’aquest comerç, en el qual pots trobar des de joguines per a mascotes, fins a tenalles, paper, cassoles o cinta aïllant, i sortir a una petita terrassa. D’aquesta manera podràs sorprendre’t de la bellesa de la ciutat en què vivim.

Cada vegada que trobem aquests petits oasis, a tots ens sembla haver trobat un diamant brut, i perquè segueixi sent així, és important que mantingueu en el més absolut secret aquests llocs de somni.

El que hi trobareu, us ho podríeu imaginar i pensar interiorment, com ha de ser, però no us ho penseu dos cops: si ja sabeu el que us esteu perdent, sortiu de casa a buscar el racó!

En aquest cas, és perillós donar-vos més pistes i que ho esbrineu abans d’arribar. Aquí us ho deixo ben fresquet perquè hagueu que buscar i rebuscar i finalment, com sempre, deixeu el vostre comentari si ja l’heu trobat. Tots al carrer!

Categoria: Cultura | 28 maig, 2012
Redacció: Ingrid Pratmarso
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 juliol, 2016

Els melics del món

L’actual noció de persona o individu, entès com a ésser únic i intransferible, separat o aïllat de tota la resta, autònom, és un concepte de fa un parell de segles.

Cultura / 12 maig, 2016

El amor en tiempos del cólera III

Les inseguretats, la nul·la autoestima o fins i tot el menyspreu cap a un mateix catapulten a aquesta cerca compulsiva del que anomenem amor.

Cultura / 7 març, 2016

El amor en tiempos del cólera II

Passar d’una relació a una altra sense treva, encara que estigui plena de patiment, dolor, alts i baixos emocionals i sigui molt intens, no em sembla amor.

Cultura / 3 març, 2016

World Press Photo 2016

Una selecció d’algunes de les fotografies guanyadores del World Press Photo 2016.