R t V f F I
festival-interior guitar-festival-bcn-fanfarlo-musica-concierto-sorteo-paseo-de-gracia1 guitar-festival-bcn-paseo-de-gracia3 guitar-festival-bcn-paseo-de-gracia2 guitar-festival-bcn-paseo-de-gracia1

Vols assistir al Guitar Festival Bcn?

Sortegem 5 entrades dobles pel concert de Fanfarlo, el grup que inaugurarà el festival a la sala Barts de Barcelona!

Categoria: Barcelona | 11 febrer, 2014
Redacció

El Guitar Festival BCN compleix 25 anys. I no podia celebrar-ho de cap altra manera que amb un espectacular cartell de concert per aquesta nova edició. A  més, aquesta data tan assenyalada, coincideix amb el 25 aniversari de la productora del festival, The Project, que ha impulsat la seva consolidació al llarg de la història.

Més de 50.000 entrades a la venda i un augment del 40% del pressupost per gaudir dels grans noms de la música: Bryan Ferry, el “gentelman” del pop britànic, Nicole Willis & The Soul Invetigators, Tangerine Dream, Eli “Paperboy” Reed, Swamp Dogg i Aurora & The Betrayers com a representants del festival Black is Back, Crystal Fighters, Andrés Calamaro, Luz Casal, Gerard Quintana, The Stranglers o Sanjosex, són alguns dels artistes que conformen el nou cartell del festival.

A partir del 20 de febrer i fins el 5 de juliol, el festival de guitarra omplirà les sales de concerts de la ciutat de la millor música. Es presentaran nous discos i es celebraran concerts en acústic irrepetibles a El Palau de la Música, a el Sant Jordi, a la sala Barts, a Apolo, Razzmatazz, Luz de Gas i Bikini.

Coneix tots els detalls del festival aquí.

 ***

En el seu 25 aniversari, The Project i el Guitar Festival BCN conviden als lectores de Passeigdegracia.com a gaudir del concert de Fanfarlo, que inaugurarà el festival el proper 20 de febrer a Barts. Deixa un comentari en aquest article dient perquè vols anar-hi i entre totes les respostes sortejarem 5 entrades dobles per assistir al concert.

Categoria: Barcelona | 11 febrer, 2014
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 31 març, 2016

Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004

L’exposició presenta un recorregut per 18 sales, amb obres concebudes a través d’escenes específiques que s’engloben en sis grans moments històrics.

Barcelona / 15 febrer, 2016

El metro arriba a l’aeroport de Barcelona amb la línia L9 Sud

El nou tram afegirà 20km a l’actual xarxa de metro, una longitud comparable a la de la línia 1.

Barcelona / 15 desembre, 2015

MASSIMO DUTTI OCUPARÀ EL LOCAL DE VINÇON

Massimo Dutti obrirà la seva botiga més gran a Espanya al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona / 2 desembre, 2015

ELS COMERÇOS DE BARCELONA UNITS PER PRESSIONAR A ADA COLAU

El I Summit de Barcelona Oberta s’ha convertit en una jornada de debat sobre com distribuir els beneficis del turisme de compres.