R t V f F I
gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-5 gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-2 gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-7 gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-4 gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-1 gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-3 gran-premio-aperol-de-catalunya-motociclismo-circuit-de-catalunya-paseo-de-gracia-6

Et convidem al Gran Premio Aperol de Catalunya

El Mundial tornarà a Montmeló amb tot per decidir i amb els pilots espanyols disposats a no cedir ni un punt.

Categoria: Barcelona | 28 maig, 2013
Redacció: Paseo de Gracia

El proper 14, 15 i 16 de juny, el Circuit de Catalunya tornarà a obrir les seves portes per celebrar el Gran Premi Aperol de Catalunya de Moto2, Moto3 i MotoGP. Aquesta serà la sisena prova de la temporada, en la que els pilots espanyols lluitaran en les tres categories per pujar al podi davant la seva afició.

El Mundial de Moto GP està revolucionat i així ho demostra l’ambient previ al GP de Catalunya. Abans d’arribar al nostre país, el calendari de competició reunirà als pilots al Gran Premi d’Itàlia, on el veterà Valentino Rossi i Andrea Dovizioso (5è i 6è respectivament a la classificació general) lluitaran per tornar a guanyar “a casa”, els els pilots espanyols els ho permeten.

El Mundial tornarà a terres catalanes amb tot per decidir, ja que en les tres categories,  Moto GP, Moto2 i Moto3, els punts estan molt repartits i un simple error pot suposar la pèrdua del liderat. I així ho vam veure la setmana passada a França amb una emocionant cursa de Moto GP sobre aigua, en la que Dani Pedrosa es va situar al capdavant de la cursa i es va mantenir fins al final. El jove Marc Márquez va sorprendre un cop més amb una gran remuntada que el va fer pujar al podi per quart cop a la categoria reina. Els dos pilots catalans van intercanviar posicions a la ajustadíssima classificació pel mundial. Per altra banda, Jorge Lorenzo, qui va tenir problemes durant la cursa, arribarà a Itàlia 3er en el mundial. Un mundial que arribarà a Montmeló més ajustat que mai i on els nostres pilots no deixaran escapar ni un punt.

Des de Passeigdegracia.com ens complau convidar-vos al Circuit de Catalunya per gaudir del Gran Premi Aperol de Catalunya. Com participar? Estigues atent a la nostra pàgina de Facebook i Twitter perquè durant aquesta setmana llançarem el concurs.