R t V f F I
NIKE-3 NIKE-2

Nike Store, el paradís dels fans de Nike

La Nike Store de Passeig de Gràcia ofereix als fans de Nike un autèntic espai de culte a l'esport i la història de la mítica marca.

Categoria: Shopping | 7 desembre, 2011
Redacció: Ana María Guiot

Des de molt petita Nike sempre va ser la meva marca de sabatilles preferida. Les raons hauríeu de preguntar-les a la meva jo de llavors (a dia d’avui, els meus gustos van per altres camins) però suposo que el nom, el seu logotip, l’eslògan, els seus increïbles spots, tot creava una mena d’univers que podia impressionar, i molt, a una nena de 10 anys.

Més tard, el meu professor de llatí -que també donava classes de grec- em descobriria l’origen del nom. Resulta que Nike havia agafat prestat el nom als grecs, més específicament de la deessa grega Niké, la deessa de la Victòria. Molt encertat, oi? I el seu logo, el famós swoosh, també s’inspirava en la deessa, en les seves ales, per ser més concrets. La simbologia era perfecta. Niké, la deessa de la Victòria, famosa per la seva velocitat en córrer i portadora de bona sort. Qui ho diria, però sembla que Niké va ser creada perquè un dia una marca de sabatilles d’esport prengués prestat el seu nom, els seus símbols i el seu significat. I així va ser.

Nike es va convertir en una marca coneguda i molt poderosa, sobretot, a partir dels anys 80. Primer per la seva encertada decisió d’escollir el jugador de bàsquet Michael Jordan com a cara visible de la marca i segon per llançar el que avui és el seu eslògan més famós “Just do it”. Nike és avui una marca que crida a la autosuperació, i no només en el món d’esport, sinó més enllà d’aquestes barreres. No ho intentis, simplement fes-ho.

Les seves legions de fans i seguidors han de saber que a Passeig de Gràcia tenen un “petit” racó on gaudir de tan llegendària marca: la Nike Store. Un autèntic paradís per a qualsevol esportista o adicte de les sabatilles Nike. Així que jo, com a bona amant de l’esport, bolígraf i Moleskine en mà, vaig anar directa a la store i, molt amablement, el seu staff em va fer un petit tour per la botiga, explicant-me que podíem trobar en cadascuna de les seves tres plantes.

Només entrar a la store ens trobem amb una planta sencera dedicada al món del futbol. És possible que a més d’un li doni una mica de taquicàrdia però tranquils, res que no se li hagi de passar admirant les samarretes dels equips més importants de Nike, milers de botes de futbol, complements o la línia Nike Training. Tot és aquí. Juntet i perfectament col·locat.

La planta inferior és la de Basement. Només baixar veurem una gran vitrina on llueixen els anomenats Sportswear Icons: The Air Max 1, The Air Max Pro, The Cortez, The Nike Dunk i The Air Force 1 (la famosa sabatilla que Michal J. Fox lluïa en “Retorn al futur “). A la resta de l’espai també descobrirem diverses línies com Nike Running, Nike Training o Nike Sportswear. I quan ja creus haver-ho vist tot et trobes amb una classificació de les sabatilles d’esport segons el tipus de trepitjada. Perquè la gent a qui li agrada córrer tingui la millor qualitat en les seves sabatilles. Unbelievable.

Però la cirereta del pastís la trobem a la planta superior, on està localitzat el NikeiD Studio. Això sí que és una bona idea! Almenys per als que com jo, i per tenir una talla 36, no podem gaudir de les sabatilles que ens vinguin de gust. Poden donar-se situacions diverses: no trobeu la vostra talla? NikeiD Studio. Voleu una sabatilla que només està per a homes? NikeiD Studio. Voleu posar “What ‘s up bro?” en les vostres sabatilles? NikeiD Studio. Aquesta és la resposta per a tot. Podreu triar el model de sabatilla, material, colors, afegir logos, noms, inicials… el que vulgueu! I quatre setmanes després podreu lluir-les en els vostres peus.

I ja finalment, i dedicat als amants del running, us portem una bona notícia. Si us agrada córrer en grup, en el Nike+ Run Club Barcelona teniu l’oportunitat de fer-ho tots els dijous a les 20.00h. Només heu de presentar-vos a la Nike Store de Passeig de Gràcia, portar als vostres amics i tenir moltes ganes de passar-ho bé.

Let ‘s run!

 

Nike Store
Passeig de Gràcia, 29

Nike+ Run Club Barcelona: cada dijous a les 20:00 h a Nike Store

Categoria: Shopping | 7 desembre, 2011
Redacció: Ana María Guiot
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.