R t V f F I
mobile-world-congress-barcelona-yotaphone mobile-world-congress-barcelona-altavoz-portatil-marshall mobile-world-congress-barcelona-cargador-solar-iphone mobile-world-congress-barcelona-proyector-movil mobile-world-congress-barcelona-zoom-camara-movil mobile-world-congress-barcelona-guantes-hi-call mobile-world-congress-barcelona-funda-iphone3

Geek & Chic

Ens hem inspirat en el MWC per convertir la setmana més geek de l'any en la més chic.

Categoria: Shopping | 2 març, 2015
Redacció: Maria Brú

Quan compren un producte tecnològic ja no busquem un simple gadget embolicat en una caixa qualsevol, un carregador i un llibre d’instruccions. Volem algo més que converteixi aquell producte en algo únic, especial, dissenyat especialment per a nosaltres.

El Mobile World Congress acull aquesta setmana a Barcelona les últimes innovacions en tabletes, smartphones, “wearables” i altres productes que fins avui ens semblaven ciència ficció. Així que, inspirant-nos en la setman més tecnològica de l’any, des de Passeigdegracia.com hem recopilat els productes més “geek” del mercat que et convertiran en el més “chic” dels teus amics.

Yotaphone 2 seria un smartphone convencional si no fos per la seva pantalla del darrera amb tecnologia e-Ink de tinta electrònica. És el primer mòbil amb doble pantalla. S’ha acabat el posar el mòbil en silenci i donar-li la volta per desconnectar una estona.

mobile world congress barcelona yotaphone Geek & Chic

 

Si no tens suficient amb la doble pantalla de Yotaphone, sempre pots projectar les imatges a la paret amb una caixa de cartró i una lupa que et pots fer a l’estil DIY, o directament comprar un projector per smartphone en la seva versió més sofisticada.

mobile world congress barcelona proyector movil Geek & Chic

 

Sortir al carrer amb els guants posats ja no vol dir que faci fred. Els Hi-Call Bluetooth semblen un guants de llana normals però en realitat tenen un micròfon integrat i uns auriculars que ens permeten parlar per telèfon.

S’ha acabat passar fred per poder parlar per mòbil quan estem pel carrer. Això si, no us els recomanem per l’estiu.

mobile world congress barcelona guantes hi call Geek & Chic

 

Pels amants de la música i l’estètica vintage us proponem l’altaveu portàtil Marshall, un retorn a l’època daurada del Rock’n'roll amb reguladors analògics per controlar la música al teu gust. Compta amb connectivitat Bluetooth i és combatible inclús amb l’Apple TV.

mobile world congress barcelona altavoz portatil marshall Geek & Chic

Instagram, pinterest i les altres xarxes socials de fotografies estan en auge i la càmera del teu smartphone està que treu fum. La qualitat d’aquestes mini càmeres és cada dia més espectacular i l’únic que ens pot fallar és el nivell de zoom del que disposa, així que aquest zoom per a mòbil que manté la qualitat de les teves imatges segur que t’encantarà.

mobile world congress barcelona zoom camara movil Geek & Chic

 

I què seria del teu mòbil sense una funda que li aporti personalitat? En el Passeig de Gràcia trobaràs de tots els gustos i colors. Mentre algunes firmes com Stella McCartney aposten per les fundes més divertides, altres com Michael Kors hi afegeixen un toc techie convertint les seves fundes en carregadors portàtils.

mobile world congress barcelona funda iphone3 Geek & Chic

 

I com al final del dia segur que t’has quedat sense bateria, et recomanem el carregador portàtil que utilitza la llum solar perquè no et quedis sense bateria.

mobile world congress barcelona cargador solar iphone Geek & Chic

Categoria: Shopping | 2 març, 2015
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.