R t V f F I
Novembre
21
12:00
Inici: 21 Novembre
Final: 22 Novembre
Paseo de Gracia
Paseo de Gracia
Barcelona

luces-de-navidad-de-paseo-de-gracia-1

El Passeig de Gràcia estrena imatge per Nadal

El Passeig de Gràcia presenta les seves noves llums de Nadal, que podrem gaudir just a temps per a propera Shopping Night Barcelona el 4 de desembre.

Categoria: Shopping | 27 octubre, 2014
Redacció

La principal artèria comercial de Barcelona, Passeig de Gràcia, ha presentat la seva nova il·luminació de Nadal, que podrem descobrir a partir del 21 de novembre coincidint amb la finalització de les obres de reforma integral de la via iniciada fa dos anys.

Les noves llums de Nadal han estat ideades per l’estudi Lagranja Design, i estan inspirades en els arcs catenaris d’Antoni Gaudí, transformats en una colorista instal·lació que cobrirà tot el Passeig d’esperit nadalenc i elegància.

Durant la presentació, Gabriele Schiavon (cofundador de Lagranja Design) va expressar la seva il·lusió per participar en la il·luminació “del carrer més maco de la ciutat”. I va explicar que el seu objectiu és unir tradició, a través de la cultura, amb una instal·lació artística per a que els barcelonesos i visitants tinguin ganes de visitar el Passeig de Gràcia durant aquesta època de l’any.

La instal·lació nadalenca està formada per arcs de tres mides (entre 1,5m i 4m de diàmetres) i s’aniran alternant el blanc i el vermell, com a gran novetat d’aquest any.

La presentació de la nova il·luminació es va celebrar a la Fundació Antoni Tàpies, on Margarita Farga (membre de la junta directiva de l’Associació d’Amics del Passeig de Gràcia) va explicar des dades més tècniques i econòmiques de la nova instal·lació, que ha costat un total de 220.000 euros, pagats entre l’Ajuntament i l’Associació de comerciants de la via.

Si tot va bé, les llums de Nadal s’encendran el 21 de novembre (excepte el tram entre Provença i Mallorca, que seguirà uns dies més en obres), per tenir-les llestes pel 4 de desembre, dia en el que es celebrarà la ja tradicional Shopping Night Barcelona.

Categoria: Shopping | 27 octubre, 2014
Redacció
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.