R t V f F I
lady-gaga-and-tony-bennett-for-hm-christmas-1

Lady Gaga i Tony Bennett inseparables

El tàndem musical protagonitzarà la campanya nadalenca de H&M interpretant "Cheek to cheek", cançó que inclou el seu proper àlbum de jazz conjunt.

Categoria: Shopping | 4 setembre, 2014
Redacció: Maria Brú

La simpàtica relació entre Lady Gaga i Tony Bennett ha estat una de les més comentades de l’estiu. La parella porta mesos dedicant-se fotografies a les xarxes socials després d’haver compartit estudi de gravació.

I ara resulta que aquesta serà una relació a llarg termini. H&M acaba d’anunciar que el tàndem Gaga-Bennett protagonitzarà la propera campanya de Nadal 2014 de la firma sueca.

Les dues superestrelles apareixeran a l’anunci nadalenc de H&M interpretant “Cheek to Cheek”, una de les cançons que inclou l’àlbum que llançarà la parella el proper 23 de setembre, on podrem escoltar alguns clàssics de la música jazz.

La campanya consistirà d’un anunci (tot i que la versió extensa l’haurem de veure a través de HM.com) a més de cartelleria i mitjan online on Gaga apareixerà amb una gran melena i únicament lluirà un jersei de punt oversize i unes mitges de reixeta.

Lady Gaga, una de les més grans artistes del moment actualment està recorrent tot el món amb el seu artRAVE: ARTPOP Ball Tour, no és la primera vegada que col·labora amb la firma sueca. Gaga va ser l’encarregada d’inaugurar la botiga H&M de Times Square el passat mes de novembre.

Tony Bennett és un dels artistes més reconeguts de la nostra època amb més de 70 anys dedicats a la música, durant els quals ha estat guardonat amb 17 premis Grammy, entre molts altres.

La unió d’aquests dos artistes serà la perfecta combinació entre una llegenda viva i la música més actual per a rendir un gran homenatge a la música jazz.

Categoria: Shopping | 4 setembre, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.