R t V f F I
Gisele-Bündchen-nueva-imagen-de-Stuart-Weitzman-1

Gisele Bündchen, nova imatge de Stuart Weitzman

La supermodel brasilera, gran protagonista de la cerimònia oficial de clausura del Mundial de Futbol, s'estrena com a nova imatge de la firma de calçat.

Categoria: Shopping | 18 juny, 2014
Redacció: Maria Brú

Gisele Bündchen s’estrena com a nova imatge de la firma de calçat Stuart Weitzman. La top brasilera ha protagonitzat la nova campanya per la propera tardor-hivern 2014.

La supermodel ha estat escollida com la nova cara de la marca degut al seu caràcter d’icona internacional de moda i la seva capacitat única de personificar les múltiples facetes de la dona Stuart Weitzman, des de la fashion trend a la noia més urbana i casual passat per una súper mare. A més, aquests dies Gisele Bündchen estarà en boca de tothom al ser la gran protagonista del moment més esperat del Mundial de Fútbol: l’entrega del trofeu a l’equip guanyador. La veurem sobre uns Stuart Weitzman?

Com és habitual, Mario Testino ha estat l’encarregat de realitzar les fotografies de la campanya, en blan i negre i amb una estètica minimal, seguint la mateixa línia que en temporades passades protagonitzades per una altra rossa espectacular: Kate Moss.

Una campanya sensual que mostra la peculiar relació entre una dona, en aquest cas Gisele Bündcheni les seves sabates, Stuart Weitzman.

Amb el seu físic atlètic, la seva pell bronzejada, el seu cabell daurat, Gisele personifica la confiança, la fortalesa i la bellesa que desperten les dones quan es calcen unes sabates Stuart Weitzman.

Sexy, sofisticada, còmoda i segura d’ella mateixa. Així es sent una dona Stuart Weitzman, i això és el que es mostra en cada una de les seves campanyes.

Bündchen lluirà els models més especials de la temporada com els botins curts i especialment els model icònics de la firma com la bota 50/50 amb un toc retro inspirat en els anys 60.

Quan parlem de Stuart Weitzman és important recordar que la firma de calçat ven a més de 70 països les sabates que fabrica a Alacant des de fa més de 30 anys.

Categoria: Shopping | 18 juny, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.