R t V f F I
LCM_lazpo LCM_1 LCM6

Passeig de Gràcia es teneix de rosa

Amb motiu de la Setmana Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama Passeig de Gràcia es tenyeix de rosa.

Categoria: Shopping | 19 octubre, 2011
Redacció: Alfredo

Cada dia es diagnostiquen 44 nous casos de càncer de mama a Espanya. Una xifra que no pot passar inadvertida per a ningú. Per aquest motiu Passeig de Gràcia s’ha unit a la Setmana Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama que se celebra del 17 al 23 d’octubre, a través de diferents accions i iniciatives que pretenen reclamar l’atenció sobre la malaltia i recaptar fons per investigació.

Mentre la majoria de fanals, semàfors i arbres de l’avinguda llueixen llaços roses, símbol de la lluita contra el càncer de mama, algunes marques i establiments han decidit col·laborar ajudant a recaptar fons per a la fundació FERO, entitat privada per al desenvolupament de la investigació del càncer i el tractament oncològic, constituïda en 2001 pel doctor Josep Baselga, director de l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron (VHIO).

És el cas, per exemple, de Santa Eulalia i Tous. La marca de joieria obrirà una pop up store dins de la boutique de Santa Eulalia on exposarà una col·lecció de peces realitzades a mà amb pedres precioses com a turmalines, safirs, robins i quars, totes elles en tons roses. Aquest espai estarà obert al públic a partir del dia 19 d’octubre i en ell es podrà adquirir una polsera creada especialment per a l’ocasió, realitzada en or groc i òpal rosa. Una part de les vendes d’aquest espai es destinarà a la Fundació FERO.

També han volgut sumar-se al rosa altres marques com Tumi, que donará un 20% de les vendes de la seva línia Pink Products, una col·lecció exclusiva de maletes, bosses i accessoris de viatge en color rosa; Swarowski, que ha creat un pin de cristalls roses amb forma de llaç; o Mango, que comercialitzarà la samarreta que Jordi Labanda ha dissenyat especialment per aquesta causa.

En definitiva, es tracta de col·laborar d’una manera o una altra en la lluita contra el càncer de mama. Una tasca que ens concerneix a tots.

 

Categoria: Shopping | 19 octubre, 2011
Redacció: Alfredo
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.