R t V f F I
May
5
12:00
Inici: 5 May
Final: 10 May
50 Love Stories
Plaça dels àngels
Barcelona

pronovias-aniversario-bridal-week-barcelona-paseo-de-gracia5 pronovias-aniversario-bridal-week-barcelona-paseo-de-gracia6 pronovias-aniversario-bridal-week-barcelona-paseo-de-gracia4 pronovias-aniversario-bridal-week-barcelona-paseo-de-gracia3

Pronovias celebra el seu 50 aniversari

El president de Pronovias i Genoveva Casanova inauguren "50 Love Stories", una exposició que repassa mig segle creant històries d'amor.

Categoria: Shopping | 5 maig, 2014
Redacció: Maria Brú

Pronovias, firma líder mundial del sector nupcial, ha iniciat aquest matí els actes commemoratius del seu 50è aniversari amb la inauguració de “50 Love Stories” i a finals de setmana presentarà les seves noves col·leccions en una desfilada única dins el marc de la Barcelona Bridal Week.

El president de Pronovias, Alberto Palatchi, i la padrina de l’acte, Genoveva Casanova, han inaugurat aquest matí l’exposició situada a la Plaça dels Àngels de Barcelona, que estarà oberta al públic fins el proper dissabte 10 de maig.

Durant la inauguració, la directora creativa de “50 love stories”, Charo Mora, ha explicat que aquest és el primer cop que la firma obra les portes dels seus arxius per mostrar tota la seva essència. Però la ocasió ho mereixia. La mostra es divideix en tres parts: atelier, on veiem el procés de creació d’un vestit, creativitat, amb els dissenys icònics, i història, amb els vestits més representatius de la casa. A més, també es podran veure audiovisuals amb les millors imatges de la història de Pronovias i totes les portades que ha protagonitzat.

Una exposició en la que es veurà reflectida la creativitat, la història i el savoire-faire de la companyia que ha vestit a dones de tot el món en el dia més important de les seves vides.

Categoria: Shopping | 5 maig, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags:  arte @ca, barcelona @ca, bridal week @ca, exposición @ca, fashion week @ca, historia @ca, moda @ca, pronovias @ca, vestido @ca,
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.