R t V f F I
aristocrazy-barcelona-inauguracion-suarez-paseo-de-gracia-1 aristocrazy-barcelona-inauguracion-suarez-paseo-de-gracia-4 aristocrazy-barcelona-inauguracion-suarez-paseo-de-gracia-5 aristocrazy-barcelona-inauguracion-suarez-paseo-de-gracia-6

Aristocrazy aposta per Barcelona

La joieria Aristocrazy inaugura la seva primera botiga pròpia a Barcelona situada a l'emblemàtic Passeig de Gràcia amb una gran festa.

Categoria: Shopping | 28 abril, 2014
Redacció: Maria Brú

La milla d’or de Barcelona està cada cop més completa. Són molt pocs els locals disponibles i les firmes de luxe internacionals fan cua per trobar el local perfecte. I és que el Passeig de Gràcia s’ha convertit en una de les vies preferides tant de barcelonesos com de turistes per realitzar les seves compres..

Aristocrazy ha estat l’última en obrir botiga a Passeig de Gràcia. Un petit local situat a la cantonada amb Consell de Cent, que va obrir les seves portes fa unes setmanes fruit d’un ambiciós pla d’expansió de la firma.

La línia prêt-à-porter de l’emblemàtica saga de joiers Suárez, va inaugurar oficialment la seva primera botiga barcelonesa la setmana passada amb una gran festa a la que no hi van faltar les models Verónica Blume, Laura Hayden i Alba Galocha, la dissenyadora Vanesa Lorenzo, el televisiu Boris Izaguirre i el còmic Carlos Latre, a més de múltiples convidats que van omplir no només les dues plantes de la botiga, sinó també la cantonada de l’eix comercial de Consell de Cent. La música, de la ma d’Alaska va animar a tots els convidats a ballar i cantar mentre gaudien d’un entorn únic.

Com és habitual en tots els seus projectes, Aristocrazy ha apostat pel reconegut interiorista Lázaro Rosa Violán per desenvolupar un projecte innovador en exclusiva per aquest nou concepte de botiga. El dissenyador ha transmès a la perfecció l’esperit de la marca sense perdre l’estil personal que tant el caracteritza. L’interiorista ha conservat els elements originals d’una antiga farmàcia, tant a la façana com a l’interior, utilitzant materials com rajoles blanques artesanals per les parets, tarima de fusta de roure en el terra, i retícula de miralls en el sostre. El disseny i la disposició de les vitrines i el mobiliari afavoreixen l’exposició atractiva de totes les joies i permet al client conèixer més de prop les peces, totes elles elaborades a partir de materials nobles i pedres naturals.

Les col·leccions disposades a l’establiment es divideixen en tres categories: Trendy, inspirades en les últimes tendències, Basic, col·lecció de bàsics renovats, i Fun, la línia més jove, fresca i assequible. Totes elles fruit d’un minuciós treball artesanal que incorpora l’interès per les últimes tendències de moda i disseny.

Categoria: Shopping | 28 abril, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.