R t V f F I
Camille-Miceli-Dior-louis-vuitton-accesorios-joyeria-noticias-paseo-de-gracia-1 Camille-Miceli-Dior-louis-vuitton-accesorios-joyeria-noticias-paseo-de-gracia-2 Camille-Miceli-Dior-louis-vuitton-accesorios-joyeria-noticias-paseo-de-gracia-3 Camille-Miceli-Dior-louis-vuitton-accesorios-joyeria-noticias-paseo-de-gracia-4 Camille-Miceli-Dior-louis-vuitton-accesorios-joyeria-noticias-paseo-de-gracia-6

Camille Miceli, de Christian Dior a Louis Vuitton

La dissenyadora italiana torna als seus orígens després de triomfar com a directora creativa de la línia d'accessoris de Christian Dior.

Categoria: Shopping | 18 desembre, 2013
Redacció

La dissenyadora italiana Camille Miceli ha volgut donar-li un gir a la seva carrera al anunciar que deixa la direcció creativa de la línia d’accessoris de Christian Dior. A partir de l’any vinent tornarà  a Louis Vuitton, on treballarà sota les ordres de Nicolas Ghesquière, successor de Marc Jacobs.

Juntament amb Miceli, la firma ha viscut grans moment d’esplendor dins els sector de la joieria gràcies als seus exitosos dissenys marcats per les peces extra grans o la revalorització de l’ús de les perles. Per la seva banda, Miceli s’ha convertit en una de les principals precursores de tendències de més èxit de l’última dècada. Un dels seus grans hits han estat els arracades “tribals” que va idear amb un mix de colors i de mides, en els que la parla més gran sempre està a la part del darrera de l’orella.

La dissenyadora va anunciar el seu fitxatge per Christian Dior en el 2009, després de treballar 12 anys dissenyant per Louis Vuitton. Ara, la seva etapa a la maison es tancarà amb la desfilada d’Alta Costura que es celebrarà el proper gener a París.

Categoria: Shopping | 18 desembre, 2013
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.