R t V f F I
Beatriz-Fabres-pulso-ornamental-joyas-edito-paseo-de-gracia-8 Beatriz-Fabres-pulso-ornamental-joyas-edito-paseo-de-gracia-7 Beatriz-Fabres-pulso-ornamental-joyas-edito-paseo-de-gracia-5 Beatriz-Fabres-pulso-ornamental-joyas-edito-paseo-de-gracia-3 Beatriz-Fabres-pulso-ornamental-joyas-edito-paseo-de-gracia-6 Beatriz-Fabres-pulso-ornamental-joyas-edito-paseo-de-gracia-4

Pols ornamental

En ple cor del Born està la joieria de Beatriz Fabres, un espai on no hi ha experimentació ni moda: només veritat i alegria.

Categoria: Shopping | 23 octubre, 2013
Redacció

Recolzada sobre la seva taula de treball funciona Beatriz Fabres. Generalment se la troba a ella atenent, de cabell llarg i mirada fina mentre va obrant cada una de les seves joies. Acomoda una a una les vitrines pujada sobre els talons i rep carinyosament a tothom qui creua la porta de la seva botiga. D’energia bullent, no cap dubte. Magnetisme i eloqüència, es respiren d’entrada. Així de sòlida és l’aposta que imprimeix Beatriz en la producció artesanal de cada una de les seves peces exhibides dins d’un espai que convida a posar-se còmodes per escollir aquella llum personal que infon un anell, una polsera o un collaret.

Plata, or i pedres naturals donen vida als dissenys nets, elegants i d’alt poder visual que plantegen una nova manera d’adornar el cos basant-se en lo ancestral i en l’evolució que han tingut les formes durant la història. D’aquesta manera aconsegueix destacar elements orgànics en reedicions modernes, com per exemple, les fulles utilitzades pels romans i el grecs o les gotes més relacionades amb la cultura àrab i la hindú. “Últimament m’inspiro en formes antigues, i la combinació d’això, més la meva visió contemporània dona un resultat actual que transcendeix en el temps ja que no em baso en modes passatgeres”.

D’inquiet talent fundat en les manualitats aquesta jova xilena va deixar les seves terres ja fa gairebé deu anys per explorar la tradició orfebre que atresora Itàlia. Així va arribar a l’escola Le Arti Orafe de Florencia on va estudiar i trobar les eines integrals per desenvolupar un estil que ella mateixa defineix com “una cerca eterna, que he anat canviant a través dels anys, aquella que parla del equilibri entre el cos i una resposta casi impulsiva per la meva part d’un objecte aliè a ell”.

El obrir la botiga a Barcelona li ha donat una oportunitat de veure el ritual que es produeix entre el seu treball i el públic, descobrint que no només gaudeix de la part creativa del procés sinó que també es fascina amb tot el que hi ha abans i després d’això. “M’encanta imaginar també que les meves joies estan repartides per tot el món, ja que treballo principalment amb el turisme”, conclou.

Beatriz Fabres
C/ Cremat Gran, 9 Barcelona

Text: Soledad García-Huidobro
Fotografies: Alessia Laudoni
Model: Marta Canalda / Sherismanagement
Maquillatge: Ago Benda Unicorn Girl form Mac
Un especial agraïment  a Unicorn Studio Barcelona

Categoria: Shopping | 23 octubre, 2013
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.