R t V f F I
tommy-claudia-y-naomi Tommy-Hilfiger-a-beneficio-de-Breast-Health-International-1 Tommy-Hilfiger-a-beneficio-de-Breast-Health-International-2

Tommy Hilfiger a benefici de Breast Health International

Claudia Schiffer i Naomi Campbell protagonitzen la setena campanya de la bossa benèfica d'edició limitada de la firma americana.

Categoria: Shopping | 2 octubre, 2013
Redacció: Maria Brú

Tommy Hilfiger posa a la venda, per setè any consecutiu, una bossa benèfica d’edición limitada a favor de la fundació Breast Health International (BHI). En aquesta edició, la iniciativa ha reunit a les supermodels Claudia Schiffer i Naomi Campbell i al reconegut fotògraf Patrick Demarchelier per realitzar la campanya promocional.

Els beneficis obtinguts per la venda de la bossa es donaran a Breast Health International, una fundació sense ànim de lucre dedicada a la  investigació i al tractament del càncer de mama. La peça d’edició limitada costarà 299,90€ dels quals 100€ aniran destinats íntegrament a ”Fund for Living”, un dels programes desenvolupats per BHI que proveeix d’assistència a les dones que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies, el que els permet suportar costos i resoldre problemes associats al tractament de la malaltia i que en molts casos no estan coberts pels serveis sanitaris públics.

La bossa -un satchel-tote de mida mitjana i color marí amb detalls vermell cirera- es posarà a la venda el proper 1 d’octubre a les botigues Tommy Hilfiger d’Europa, inclosa la seva botiga situada al número 15 del Passeig de Gràcia, Estats Units, Canadà, Llatinoamèrica i la regió Àsia-Pacífic, així com a Tommy.com. Una peça confeccionada en pell italiana que reflecteix l’estètica clàssica i cool de la firma americana.

Categoria: Shopping | 2 octubre, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  bolso @ca, bolso benéfico @ca, breast health international @ca, campaña benéfica @ca, campaña publicitaria @ca, Claudia Schiffer @ca, fin benéfico @ca, fotografo @ca, Naomi Campbell @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, Patrick Demarchelier @ca, tommy hilfiger @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.