R t V f F I
chema-madoz-hermes-carte-blanche-escaparate-paseo-de-gracia-1 chema-madoz-hermes-carte-blanche-escaparate-paseo-de-gracia-7 chema-madoz-hermes-carte-blanche-escaparate-paseo-de-gracia-6 chema-madoz-hermes-carte-blanche-escaparate-paseo-de-gracia-4 chema-madoz-hermes-carte-blanche-escaparate-paseo-de-gracia-5 chema-madoz-hermes-carte-blanche-escaparate-paseo-de-gracia-3

Carte Blanche per a Chema Madoz

Chema Madoz converteix la bossa Picotin en el sac amb el que habitualment s'alimenten els cavalls i els estreps en els platets d'una balança a l'aparador d'Hermès.

Categoria: Shopping | 15 juliol, 2013
Redacció: Maria Brú

El fotògraf espanyol Chema Madoz ha estat l’artista escollit per Hermès per crear la seva pròpia intervenció artística a la botiga de la firma situada al Passeig de Gràcia número 77 dins el projecte “Carte Blanche”.

Aquesta nova col·laboració d’excepció ens ha portat fins els orígens de la maison. La intervenció de Madoz consisteix en reunir tres dels elements més representatius d’Hermès: els caps de cavalls en al·lusió directa als orígens de la casa, la bossa com un dels seus productes més representatius i, finalment, els estreps i les brides del primer client de la firma. Tots ells unificats amb un toc d’humor. Les bosses Picotin es converteixen en els secs amb els que habitualment s’alimenten els cavalls i els estreps en els platets d’una balança.

El projecte “Carte Blanche” per donar suport a la cultura, els joves talents i els artistes contemporanis, es va iniciar el passat mes de setembre amb la intervenció gallega de Pamen Pereira, amb la seva invasió d’orenetes anomenada “El Don del Tiempo”.

La intervenció de Chema Madoz es podrà veure fins el 15 d’agost a l’aparador d’Hermès.

Categoria: Shopping | 15 juliol, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  "El don del tiempo" @ca, arte @ca, Carte Blanche @ca, chema madoz, escaparate @ca, exposición @ca, intervención artística @ca, naturaleza @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.