R t V f F I
premios-top-10-escaparates-de-barcelona-paseo-de-gracia-gratacos-2 premios-top-10-escaparates-de-barcelona-paseo-de-gracia-gratacos premios-top-10-escaparates-de-barcelona-paseo-de-gracia-louis-vuitton-1 premios-top-10-escaparates-de-barcelona-paseo-de-gracia-louis-vuitton-2 premios-top-10-escaparates-de-barcelona-paseo-de-gracia-santa-eulalia

Els Top 10 premien l’estil del Passeig de Gràcia

Luis Sans (Santa Eulalia) i Gratacós reben el premi especial Top 10 per la seva implicació amb Barcelona com a ciutat de shopping.

Categoria: Shopping | 25 juny, 2013
Redacció

Turisme de Barcelona va anunciar la setmana passada els guanyadors dels Premis Top 10 que reconeixen els millors aparadors de la ciutat. En la seva undècima edició, els premis representen un dels certàmens més consolidats de Barcelona.

Els premis especial d’aquest any han estat per Luis Sans, per la seva trajectòria al capdavant de Santa Eulalia i la seva contribució a la projecció de Barcelona com a ciutat de shopping, i Gratacós, com a millors imatge projectada a l’exterior de l’Eix Shopping Line.

A més, dues altres botigues del Passeig de Gràcia van ser premiades. Gucci, premi a les sòbries composicions fetes amb les peces de roba i complements que desperten un aire fresc i lluminós en cada un dels aparadors, i Louis Vuitton, premi a la recreació d’escenes i les riques composicions que realcen i expliquen històries alhora que mostren els complements de moda de la firma.

Els Premis Top 10 2012 també van reconèixer el treball d’escaparatisme de les botigues Granel, Nino Álvarez, Punto Luz, Servei Estació, Sony i Vila Viniteca com les millors propostes creatives de la ciutat.

Els premis, organitzats per Turisme de Barcelona, valoren aquells establiments que realitzen una funció creativa en els seus aparadors, tant oberts com tancats, al llarg de les diferents estacions de l’any, destacant per la seva innovació, creativitat i originalitat. Així mateix, els Premis Top 10 reconèixer l’esforç d’aquests negocis per millorar any rere any i contribuir així a la projecció internacional de Barcelona com una ciutat de shopping internacional.

En el concurs han participat un total de 60 establiments de Barcelona. Entre els negocis que han presentat les seves candidatures hi trobem botigues de moda, tant nacionals com internacionals, d’il·luminació i decoració, negocis especialitzats, hotels i centres comercials. Dels vuit guanyadors, tres d’ells era el primer cop que rebien aquest guardó, proba de la vitalitat del comerç de la ciutat i del seu interès per promocionar la imatge de Barcelona com destí de qualitat vinculat al disseny i la creativitat.

Categoria: Shopping | 25 juny, 2013
Redacció
Tags:  arte @ca, barcelona @ca, espacarate @ca, Gratacós @ca, intervención artística @ca, luis sans @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, premios @ca, Santa Eulalia @ca, shopping @ca, Tiendas @ca, tiendas de lujo @ca, top 10 @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.