R t V f F I
Swatch-Kidrobot4 Swatch-Kidrobot3 Swatch-Kidrobot7 Swatch-Kidrobot8 Swatch-Kidrobot6

KIDROBOT FOR SWATCH: L’HORA DELS KIDULTS

Swatch i Kidrobot, la marca creadora dels populars art toys Dunny i Munny, llancen una col·lecció de rellotges amb dissenys dels millors artistes gràfics del moment.

Categoria: Shopping | 24 setembre, 2011
Redacció: Alfredo

Per un kidult, lluir “un Kozik” al canell és com portar un Hublot o un Breitling. El temps passa d’una altra manera quan són Dunny i el seu mostatxo els que et donen l’hora. Fins i tot els temps morts s’omplen de vida, color i riures.

La col·laboració entre Swatch i Kidrobot és el més refrescant que li ha passat a la marca de rellotges en els últims anys. Paul Budnitz, fundador de la mítica marca d’art toys d’edició limitada, ha posat als seus nois a treballar donant com a resultat una col·lecció de rellotges tan frescos i disbauxats com els seus propis autors.

Entre els escollits per tunejar els rellotges de plàstic de Swatch hi han artistes i grafiters de reconegut prestigi com Frank Kozik – dissenyador madrileny establert en els USA creador de la marca d’art toys Ultraviolence -, Gary Baseman – pare de la premiada sèrie de televisió Teacher’s Pet i il·lustrador de Cranium -, Jeremy Ville – autor de “Vinyl Will Kill”, el primer llibre sobre joguines de disseny – o l’artista novaiorquesa Tara McPherson, creadora de les Gamma Mutant Space Sèries. El dream team del pop art.

I per acabar de arrodonir-ho, alguns dels models vénen acompanyats del seu corresponent toy de vinil customitzat. Es pot demanar més? Rotundament no!

Swatch Store
Passeig de Gràcia, 4
08007 Barcelona
+34 934 126 875
www.swatch.com 

Categoria: Shopping | 24 setembre, 2011
Redacció: Alfredo
Tags: 
Febrer
24
Cultura

Taxi, al teatre Condal

La comèdia de més èxit de Ray Cooney arriba al teatre Condal amb un casting inigualable.

Febrer
17
Cultura

Torna la Fira d’art modern i antic de barcelona

Les Reials Drassanes de Barcelona tornaran a acollir més de 5.000 anys d’història.

Febrer
11
Cultura

El pes d’un gest

El pes d’un gest, la mirada de Julião Sarmento a las Colecciones CAM, MACBA, “La Caixa”.

Febrer
11
Cultura

“EL PROFESSOR BERNHARDI” Arriba AL TNC

Un text extraordinari mai estrenat a Catalunya amb un repartiment de luxe.