R t V f F I

El luxe de Longchamp troba el seu lloc al Passeig de Gràcia

La firma francesa obrirà al número 86 del Paseig de Gràcia, entre Prada i Cartier.

Categoria: Shopping | 3 juny, 2013
Redacció: Maria Brú

Des del 2009 que escoltem rumors sobre els moviments que la firma Longchamp ha realitzat a la nostra ciutat. Finalment, la luxosa firma francesa ha trobat el seu lloc en el número 86 del Passeig de Gràcia (en un local ocupat actualment per La Baguetina Catalana). Segons Modaes.es, la firma s’instal·larà entre Prada i Cartier, que obriran de cara a la propera primavera, reforçant la luxosa imatge del Passeig de Gràcia.

Jean Cassegrain, va fundar en el 1948 (París) una empresa de complements de pell per a cigarreres. Més tard va ampliar el ventall de productes, dissenyant accessoris tant per home com per dona com bosses, petita marroquineria i inclús han llençat una col·lecció de moda i una de calçat.

Actualment, les bosses de pell Longchamp, com el model Le Pliage, són internacionalment coneguts pel seu disseny i qualitat, i especialment admirats pels visitants asiàtics. Però l’objectiu de l’empresa és passar a ser una marca de moda global (tot i seguir especialitzada en els accessoris de pell). Per això, segons WWD, la companyia obrirà pròximament nous punts de venda a grans magatzems, com les Galeries Lafayette, i planteja l’obertura d’una pop-up store a la Rue Saint Honoré de París el proper juliol.

A mitjans de l’any passat, la firma de complements va reobrir l’únic establiment que te al nostre país, situat al carrer Serrano de Madrid, reconvertida en un nou concepte de retail. Ara, amb el local de Barcelona, la casa francesa reforçarà la seva consolidada carrera al nostre país.

Categoria: Shopping | 3 juny, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  barcelona @ca, inauguración @ca, longchamp @ca, lujo @ca, moda para mujer @ca, mujer @ca, nueva tienda @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.