R t V f F I
dia_de_madre_paseodegracia_def-600x393 relagos-dia-de-la-madre1 relagos-dia-de-la-madre2 relagos-dia-de-la-madre3

El Dia de la Mare, celebra’l!

Avui et recomanem els regals més clàssics, divertits i originals perquè puguis celebrar el dia de la mare amb ella.

Categoria: Shopping | 3 maig, 2013
Redacció: Paseo de Gracia

Arriba una dels dies més especials de l’any. El proper Diumenge 5 de maig celebrem El Dia de la Mare, una festa que es remunta a l’antiga Grècia en honor a totes les mares.

És important fer que la teva mare sigui la dona més feliç del món i que se senti especial en un dia com aquest. És per això que avui et proposem alguns regals especials per a aquest dia.

Per a totes aquelles mares amants de la moda, hem pensat en alguns complements que no poden faltar en el seu armari. Les espardenyes de Loewe o el clàssic model Duffle de YSL, seran perfectes per lluir aquest estiu. Tots dos productes els trobaràs en colors extremats com el rosa i el vermell, però també en tonalitats més discretes com en negre i marró.

Els perfums són un altre dels complements més desitjats per les dones. No els podem veure però marcaran l’estil de cadascuna. Nosaltres et recomanem Chance (Chanel) per la seva frescor inconfusible. Encara que no descartem cap dels altres que Anna Solsona ens va proposar a “Smell Good”.

Ara que s’apropa l’estiu toca renovar ulleres de sol! Aconsegueix un toc de personalitat amb les ulleres Epos Milano, tot un referent d’estil. Muntures harmonioses i elegants amb una àmplia varietat de colors que trobaràs a Les Lunettes (Bulevard Rosa).

Si el que et ve de gust és fer alguna cosa diferent amb la teva mare, també la pots portar al centre de bellesa The Pink Peony. Allí podreu gaudir de les cures i els tractaments de bellesa més sofisticats. Manicura, pedicura, massatges, depilació, neteja de cutis. Et recomanem que facis el mateix tractament que ella. Serà una experiència divertida!

Un altre dels detalls que mai fallen són les flors. Apropa’t a Ferran Florista i t’assessoraran perquè donis amb les flors més adequades per a ella.

Finalment, qualsevol d’aquests regals ho pots complementar amb una tarda en l’espectacular terrassa de Casa Fuster. Escull un dia de sol i podreu gaudir d’un bon aperitiu o un berenar amb vista al Passeig de Gracia. Una experiència única que enamorarà a la teva mare!

Categoria: Shopping | 3 maig, 2013
Redacció: Paseo de Gracia
Tags:  casa fuster @ca, celebración @ca, Chanel, consejos @ca, dia de la madre @ca, les lunettes @ca, loewe @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, recomendaciones @ca, regalo @ca, regalos para el dia de la madre @ca, ysl @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.