R t V f F I
y3-delishop-odd-barcelona-paseo-de-gracia1 y3-delishop-odd-barcelona-paseo-de-gracia2 y3-delishop-odd-barcelona-paseo-de-gracia3 y3-delishop-odd-barcelona-paseo-de-gracia4 y3-delishop-odd-barcelona-paseo-de-gracia5 y3-delishop-odd-barcelona-paseo-de-gracia6

Desè aniversari d’Adidas Y-3

Odd Barcelona va presentar la nova col·lecció d'Y-3 dissenyada per Yohji Yamamoto en el "The Cooking Space" de Delishop.

Categoria: Shopping | 18 abril, 2013
Redacció: Maria Brú

Amb motiu del desè aniversari de la col·lecció Adidas Y-3, el dimarts passat va tenir lloc una petita celebració en el Delishop del Passeig de Sant Joan. La sabateria Odd Barcelona va ser l’encarregada de presentar-nos la nova col·lecció Y-3 inspirada en la primera col·lecció que es va dissenyar de la firma.

Moda i esport es van unir en el 2002 amb el debut de la línia de roba i calçat Y-3, una col·laboració d’allò més innovadora entre el reconegut dissenyador Yohji Yamamoto i la multinacional Adidas.

Deu anys després, Adidas i Yamamoto s’han tornat a unir per dissenyar conjuntament la col·lecció Primavera/Estiu 2013, una sèrie elegant que combina l’estètica japonesa i la tecnologia alemanya, i que va debutar en la Setmana de la moda de Nova York el passat mes de setembre.

Una celebració íntima i senzilla, només per a premsa especialitzada, que va tenir lloc en un espai tan especial com és el “The Cooking Space” by Delishop, el lloc perfecte per als amants de la cuina gourmet. Durant l’esdeveniment, una llarga taula perfectament preparada amb productes Delishop combinats amb la colorida col·lecció d’Y-3, va ser el centre d’atenció de totes les mirades. Una barreja perfecta entre sabor, textures i art.

Com no, els amics de Fever-Tree es van encarregar de preparar uns deliciosos còctels a l’alçada de la celebració.

Categoria: Shopping | 18 abril, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  Adidas @ca, adidas y 3 @ca, delishop @ca, nueva colección, Odd Barcelona @ca, the cooking space @ca, y 3 @ca, zapatería @ca, zapatillas de colores @ca, zapatillas de deporte @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.