R t V f F I
reloj inteligente iwatch paseo de gracia5 reloj inteligente iwatch paseo de gracia1 reloj inteligente iwatch paseo de gracia3 reloj inteligente iwatch paseo de gracia2

Apple amenaça amb iniciar la batalla pel rellotge intel·ligent

La companyia nord-americana prepara la seva primera gran innovació sense Steve Jobs: el iWatch, amb tecnologia iOs i pantalla de vidre.

Categoria: Shopping | 22 febrer, 2013
Redacció: Maria Brú

Apple es troba a les portes de culminar la seva primera gran innovació després de la desaparició de Steve Jobs: el iWatch, un rellotge intel·ligent del qual el cor tecnològic serà el sistema operatiu iOs, basat en la manipulació mutitàctil del dispositiu.

D’aquest dispositiu es porta parlant des de fa més d’un any i, de moment, tot es limita a rumors i suposats dissenys que pretenen posar “dels nervis” a la competència.

El projecte de l’empresa nord-americana encara es troba en una etapa experimental, però pretén fer ombra a totes les empreses que ja se’ls han avançat: Sony (amb sistema android), Pebble (des de gener, produeix entre 800 i 1.000 unitats per dia, i es planeja augmentar la capacitat a 2.500 diaris) o Wime (amb un mini telèfon GSM que també es pot integrar via Bluetooth a un smartphone).

De moment, ja tenim algunes imatges del que podria ser el rellotge que portarem tots a curt (o llarg) termini. Pantalla de vidre corbat que facilitarà la seva adaptació al canell de cadascú i permetrà mesurar algunes funcions del cos com el ritme cardíac i el sistema iOs incorporat, el mateix que utilitzen iPhone, iPad i l’iPod Touch, per manipular el dispositiu de manera tàctil. El nou projecte d’Apple, li proporcionarà a l’usuari informació sobre les seves activitats diàries, alhora que incorporarà funcions bàsiques de l’iPhone, tals com consultar el correu o els missatges de text, i es podrà sincronitzar al telèfon intel·ligent.

Comença la batalla pel rellotge intel·ligent!

Categoria: Shopping | 22 febrer, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  Apple @ca, ipad @ca, iphone @ca, itouch @ca, iwatch @ca, paseo de gracia @ca, pebble @ca, reloj inteligente @ca, sony @ca, steve jobs @ca, tecnología @ca, tecnología ios @ca, wime @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.