R t V f F I
loewe-madrid-galeria-barcelona-paseo-de-gracia-blancanieves1 loewe-madrid-galeria-barcelona-paseo-de-gracia-blancanieves2 loewe-madrid-galeria-barcelona-paseo-de-gracia-blancanieves3 loewe-madrid-galeria-barcelona-paseo-de-gracia-blancanieves4 loewe-madrid-galeria-barcelona-paseo-de-gracia-blancanieves5

Blancanieves, dels Goya a la Galeria

La guanyadora absoluta dels premis Goya exposa el vestuari de la pel·lícula creat per Paco Delgado al costat de la fotografia fixa de Yuko Harami.

Categoria: Shopping | 18 febrer, 2013
Redacció: Maria Brú

“Blancanieves”, la cinta muda i en blanc i negre de Pablo Berger va ser la gran triomfadora de la 27ª Gala dels Premis Goya. Una nit de cinema, moda, fotografia, música… en definitiva, la nit de l’art espanyol.

La gran favorita es va emportar 10 de les 18 estatuetes a les quals aspirava, entre les quals trobem la de millor actriu principal per a la impecable Maribel Verdú i la de millor actriu revelació per una emocionadíssima Macarena García. A més, el film va tenir l’honor de ser la primera pel·lícula muda i en blanc i negre en guanyar el Goya a la millor pel·lícula, imposant-se així a les seves grans competidores: “Lo Imposible” (que es va portar 5 premis, entre els quals destaquem el de millor director per a J. Baiona), “Grupo 7? i “La artista y la modelo”.

A partir del 15 de març (fins a finals de maig) podrem veure en la Galeria Loewe del Passeig de Gracia l’exposició de fotografia fixa de la japonesa Yuko Harami al costat del magnífic vestuari creat pel figurista Paco Delgado (nominat als Oscars per “Els Miserables”). Una recopilació d’imatges que resumeix la pel·lícula i reivindica sense pudor certs arquetips estètics espanyols.
Un mosaic de referències totalment dispars: des del cinema mut de Stroheim o Dreyer a l’Espanya negra de Cristina García Rodero. Una madrastra tan bella com a malvada, un grup de nans toreros, mantilles negres, una poma enverinada i la Blancaneus… Una doble lectura que realitza Berger al conte dels germans Grimm, sumergint-lo en el peculiar folklore espanyol per convertir-ho en una pel·lícula insòlita que no deixa indiferent a ningú.

Amb aquesta exposició, Loewe reviurà un vincle clàssic: el que uneix el cinema i la moda.

Categoria: Shopping | 18 febrer, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  *Blancanieves @ca, dels Goya a la Galeria,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.