R t V f F I

Com hem canviat!

La Mallorquina celebra el seu 65è Aniversari amb una renovació d'imatge fent una ullada a les seves sis dècades d'història.

Categoria: Shopping | 10 gener, 2013
Redacció: Maria Brú

Ara fa 65 anys, els germans Jené van inaugurar la primera botiga de La Mallorquina a l’antic cor comercial de Barcelona, a les mítiques Galeries Maldà. Un establiment ampli i molt freqüentat especialitzat en roba de llit de primera qualitat. Des de llavors, moltes coses han canviat: la moda, la tecnologia, les persones, la ciutat… i, per descomptat, La Mallorquina.

Repassant a la seva història, podem fer un recorregut per les modes i tendències de les últimes dècades, reconeixent en cada col·lecció l’estil inconfusible de La Mallorquina. Un estil innovador, dinàmic i creatiu, que sempre s’ha caracteritzat per la creació de dissenys i conceptes de decoració propis, adaptats a la moda de cada moment i al gust dels seus clients.

Per celebrar el seu 65è aniversari, La Mallorquina ha llançat una nova campanya que il·lustra gràficament la història de la marca, des dels seus inicis fins als nostres dies, a través de diferents èpoques i modes (Clàssica, Vintage, Psicodèlica, New Age i DIY). La campanya ha estat realitzada per l’agència barcelonina ESIETE i pot veure’s a Internet a www.comhemcanviat.cat. La Mallorquina també vol implicar als seus clients i fans en el seu aniversari i per a això els convida a participar en una divertida promoció a Facebook, Instagram i Twitter en la qual els participants poden compartir fotos antigues i guanyar un iPad Mini i xecs-regal per valor de fins a 200€.

Durant aquest any, La Mallorquina ha iniciat un restyling de la marca que inclou la renovació dels seus establiments, especialment la flagship store de Plaça Universitat 6-7 de Barcelona, l’actualització de la imatge gràfica i l’aposta per les xarxes socials. En l’actualitat, la firma compta amb 8 punts de venda a Barcelona i voltants, i amb diferents línies de producte amb tot el necessari per vestir i decorar la llar: Llit, Taula i Cuina, Deco i Saló, Bany i Platja, i la línia més nova de homewear per a home i dona. Aprofita les rebaixes del mes de Gener per renova la imatge de casa teva a preus immillorables!

Categoria: Shopping | 10 gener, 2013
Redacció: Maria Brú
Tags:  65 aniversario @ca, campaña @ca, celebración @ca, clásico @ca, com hem canviat @ca, DIY @ca, hermanos jené @ca, la mallorquina @ca, New Age @ca, paseo de gracia @ca, passeig de gràcia @ca, Psicodélica @ca, ritmo @ca, Vintage @ca,

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.