R t V f F I
liujo_7 Liujo_2 liujo_8

Liu·Jo obre les portes de la seva primera Flagship amb Blanca Suárez

L'actriu va exercir de padrina de luxe juntament amb els germans Marchi durant la inauguració de la primera botiga de la firma al nostre país.

Categoria: Shopping | 22 octubre, 2012
Redacció: Maria Brú

El constant moviment de les grans firmes dins del Passeig de Gràcia deixa patent l’atractiu comercial d’aquest carrer i la seva expansió a nivell internacional. L’última incorporació ha estat la firma italiana Liu·Jo, que ha arribat a Barcelona per la porta gran. Juntament amb 300 convidats, l’actriu Blanca Suárez va ser l’encarregada de inaugurar oficialment la primera flagship de la firma a Espanya.

Els germans Marchi, Marco i Vannis, propietaris de la marca, van ser els amfitrions d’una gran festa en la que van donar la benvinguda als seus convidats més especials sobre la catifa vermella. La model catalana Clara Mas, l’actriu Cristina Brondo, la campiona Olímpica de natació sincronitzada Gemma Mengual i la presentadora de televisió Alejandra Prat van ser algunes de les convidades d’honor que no es van voler perdre aquesta gran festa.

Els germans Marchi ja han posat en marxa un projecte d’expansió internacional en el que no deixaran de costat el nostre país. Marco Marchi, president i director d’estil de Liu·Jo, va assegurar que la obertura d’aquesta botiga només era un primer pas dins el mercat espanyol i que el seu objectiu per els propers tres anys és ampliar la presència de la firma per tot el país mitjançant l’obertura de més botigues en punts estratègics com el de el Passeig de Gràcia.

El local de més de 250m2 està situat al número 51 de Passeig de Gràcia i reflecteix a la perfecció l’estil inconfusible de la firma italiana en totes les seves col·leccions: Liu·Jo, Liu·Jo Jeans, Liu·Jo Accessoris i Liu·Jo Underwear per la temporada tardor-hivern 2012/13. Dissenyat per l’arquitecte Christopher Goldman Ward, el local ha estat concebut com un espai fresc i sofisticat que mostra el valors de la marca. Amb parets de color or, llums penjants, elegants catifes i una distribució que permet apreciar totes les col·leccions a primera vista. La firma ha sabut fusionar a la perfecció el “casual chic” per a les dones més trendy que busquen la feminitat extrema.

Categoria: Shopping | 22 octubre, 2012
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Shopping / 16 febrer, 2016

McGrefor tanca la botiga de Passeig de Gràcia i deixa espai a la macrobotiga d’H&M

La marca holandesa tanca l’únic establiment que tenia a peu de carrer a Espanya.

Shopping / 1 febrer, 2016

Regala un cor dolç farcit de fruita de la passió

Regala dolç aquest Sant Valentí amb Cacao Sampaka.

Shopping / 25 gener, 2016

Adolfo Domínguez ven l’edifici de Passeig de Gràcia

El grup gallec ven l’immoble de Passeig de Gràcia per liquidar deute.

Shopping / 20 gener, 2016

Pretty Ballerines obre la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

Las ballarines del grup Mascaró obre la seva flagship a Passeig de Gràcia.