R t V f F I
Cesar_lucadamo Javi_Royo_ok Ona_Boix edgar_melo_ok Ingrid_pratmarso javier Pereda Andreu_March

Contributors nº2

Col·Laboradors número dos Editorial i direcció d’art. Passió Després d’un llarg in pass amb festes de guardar i altres quefers nadalencs, ens disposem a ensenyar-vos orgullosos el que és el nostre segon nombre. Malgrat no estar previst, hem volgut titular-ho passió, doncs és la que ens han demostrat les persones que hem conegut aquests mesos. […]

Categoria: Revista | 19 gener, 2012
Redacció: Javier Pereda

Col·Laboradors número dos

javier Contributors nº2

Editorial i direcció d’art. Passió Després d’un llarg in pass amb festes de guardar i altres quefers nadalencs, ens disposem a ensenyar-vos orgullosos el que és el nostre segon nombre. Malgrat no estar previst, hem volgut titular-ho passió, doncs és la que ens han demostrat les persones que hem conegut aquests mesos. Tot va començar en la Pedrera, una tarda de novembre… llegir més

Javier Pereda, després de 6 anys d’ aprenentatge a l’estudi Grafica de Barcelona, al costat de Pablo Martín i Fernando Gutiérrez, funda l’estudi de disseny ESIETE en el 2002. Dissenyador gràfic titulat a Eina en 1998, el treball amb el seu equip on-line ha estat reconegut en diferents festivals nacionals com els LAUS i els LETRA i internacionals, com l’ Art Directors Club Europe i el European Design Awards. Imparteix classes d’identitat corporativa a l’Institut Superior de Disseny i a l’Escola de la Imatge IDEP.
Cesar lucadamo Contributors nº2

Fotografia. Viure a la Pedrera “Entrar a l’interior de l’univers de Gaudí i La Pedrera, em demanava a crits tornar a l’essència del meu treball personal per encarar aquest projecte; i per això vaig decidir treballar amb el meu Rolleiflex. La manera de mirar i d’apropar-me a l’espai i a la Senyora Carmen, des d’un punt de vista més íntim, tractant de captar les formes de l’arquitectura, i la calidesa de totes les vivències que hi ha dins de la casa.Tants anys veient La Pedrera per fora, que em sento un afortunat de captar una miqueta del que porta dins.”

César Lucadamo, la seva fotografiano pot entendre’s sense un fet fonamental en la seva vida: va ser futbolista professional de 1983 a 1986 de la primera i segona divisió argentina. En 1987 decideix viatjar a Madrid, on treballa com a assistent i cambrer, fins que en 1988 marxa a Barcelona per ser assistent de Xavier Guardans i iniciar la seva carrera com a fotògraf professional. En l’actualitat treballa al món de la publicitat per a marques com Camper, Levi’s, Liberto, Audi, Pre-Natal, BMW, Profunda, Jameson o l’Ajuntament de Barcelona, i els seus treballs s’han pogut veure fins ara en revistes com Big Magazine, El País Setmanal, Vogue, Sposabella, Doble ela, ANEU, Chic i El Setmanal.
elena claverol Contributors nº2

Moda. Madame. Aquestes fotos reflecteixen una part de la seva sensualitat. Aquest costat més misteriós i ambigu, entrant en el substrat de l’ocult, el joc, la perversió exquisida, elegant i moderna.

Elena Claverol, entén la fotografia com una manera de viure i de sentir la vida, més enllà d’una càmera. On tot és fotografiable, només canvien les dimensions. La fotografia és una interpretació subjectiva de la realitat a través de la passió, l’obsessió, la constància i la creativitat. Una condició indispensable en tot el seu treball és l’amor pel que es fa, rigor per la qualitat i sensibilitat. Treballa entre uns altres per Woman, Marie Claire, Tous, Nike, Women´Secret, Nestlé…
Ona Boix Contributors nº2

Moda. Barcelona Foulards. A part de crear les seves pròpies col·leccions, en aquesta ocasió ens presenta una col·lecció de foulards de seda inspirada a la ciutat de Barcelona i dissenyada en exclusiva per a Gratacós.

Ona Boix viu i treballa a Barcelona. Llicenciada en Belles arts per la UB, desenvolupa la seva tasca creativa paral·lelament en el disseny de supeficies tèxtils i en el camp de la pintura. Dues disciplines que es retroalimenten i que li permeten investigar noves possibilitats tant a nivell tècnic com en el llenguatge formal.
edgar melo ok Contributors nº2

Retrats. People. Encara no sent veí exactament de Passeig de Gracia, ens apropa als personatges que ho habiten. Té una extensa memòria lligada al carrer. Interminables passejos quan encara era un nen amb el vell Ron, un eixelebrat setter irlandès, l’últim any de col·legi en un institut a un costat del carrer…

Edgart Melo, llicenciat en Humanitats després de recórrer la Ruta de la Seda. Després d’alguns anys d’avorrits treballs en l’àmbit de la Gestió Cultural pren la desgavellada decisió de provar sort en el que sempre li havia agradat, la fotografia. Cofundador de la revista de fotografia documental per a emergents Pell de foto, de la qual és una mica home orquestra. Després de passar pel Postgrau de Fotoperiodisme de la UAB comença a col·laborar amb mitjans locals. En l’actualitat, balafia la seva fortuna en una ciutat Escandinava, al mateix temps que intenta perfeccionar-se com fotoperiodista.
anna Contributors nº2

Il·lustració. Maridatges. Una selecció de maridatges per a aquestes ocasions en les quals el paladar contagia la resta dels sentits.

Anna Solsona, dissenyadora gràfica, titulada a Eina al 2007. Nominació Laus Estudiants amb el seu projecte final de carrera, un excel·lent llibre carregat d’il·lustracions sobre la Boqueria. Actualment dissenyadora sènior en ESIETE i membre de l’equip base del projecte paseodegracia.com. És a més cofundadora de l’editorial PIM-PAM que dins de molt poc sortirà a la llum.
Ingrid pratmarso Contributors nº2

Paisatge. Racons recòndits. Com ha viscut sempre als voltants de Pas de Gracia, Ingrid ens revela aquests espais que sempre hauríem volgut conèixer, llocs amb encant, història i caràcter barceloní.

Ingrid Pratmarsó, després de realitzar els seus estudis de disseny d’interiors, va decidir canviar de rumb en començar el seu projecte final de carrera sobre gestió cultural i noves practiques museístiques. El resultat del projecte és un nou model de centre cultural basat en les problemàtiques actuals, per la qual cosa ara la seva meta és el comisariado. Actualment està organitzant l’exposició Tattoo the girl, que aviat podrem veure.
ilustradora Contributors nº2

Il·lustració. Retrats de l’equip i col·laboradors. Passeig de Gràcia és una il·lusió, un viatge a Barcelona per estudiar una altra vegada a la recerca de noves aventures, un projecte interessant per començar amb bon peu.

Elke Bauer, dissenyadora i il·lustradora freelance, guanyadora del premi “Jove de l’Any” del Club de creatius d’Àustria i el Antalis Design Award del 2009 amb el seu projecte final de carrera de la Graphische Kolleg and Meisterklasse a Viena. Després de dos anys treballant en alessandridesign a Viena, fa les maletes i des de setembre viu instal·lada a Barcelona.
Andreu March Contributors nº2

Retail. Rebaixes. Una reflexió sobre el meravellós món de les rebaixes, o per ventura no és meravellós?

Andreu March, llicenciat en Belles arts en la Universitat de Barcelona. Des de 1990 està treballant en Visual Merchandising per a diferents marques nacionals i internacionals i col·labora com a professor a l’Escola de formació Escodi.
artemisa canals Contributors nº2

Lectura. Reality Bites. Una columna mensual que ens desvetlla una visió més propera del passeig a través de les vivències quotidianes d’un personatge inquiet i molt vital. Diversió assegurada.

Artemisa Canals, després d’anys de formació i treball com a executiva en una llarga llista de financeres de les quals prefereix no parlar, decideix compaginar el seu frenètic ritme de treball amb un blog, sexandthebarcelonacity i exposar les seves teories sobre homes i dones d’avui.
Javi Royo ok Contributors nº2

Humor gràfic. La Gràcia. A Javi Royo el que més li agrada de Passeig de Gràcia és que mentre baixen caminant les Erasmus nòrdiques des de Gràcia en direcció a la Plaça de Catalunya, les japoneses van pujant contra direcció i a l’altura de la Pedrera, mirant amb vista d’helicòpter dels Mossos d’Esquadra, tot és un fluir de cabelleres rosses i negres. És com una partida a les dames.

Javi Royo, dissenyador, il·lustrador i dibuixant. Llicenciat en disseny per la Universitat del País Basc dirigeix el seu propi estudi. Editor i col·laborador del Estafador, publicació setmanal independent d’actualitat i humor gràfic. Codirigeix a més, al costat de Idoia García de Cortázar, i participa com a autor en el projecte d’objectes d’autor i vinils decoratius CHISPUM , que molt aviat editarà una sèrie limitada sobre el passeig. Stay tunned!
Categoria: Revista | 19 gener, 2012
Redacció: Javier Pereda
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Cultura / 19 gener, 2012

Racons recóndits 2

Aquest és un racó per imaginar com des de les seves balconades, havien d’admirar el Passeig de gràcia del segle XX, ple de tramvies i bicicletes.

Barcelona / 19 gener, 2012

Entrevista a Xavier Trias

Xavier Trias és un enamorat de Barcelona i del Passeig de Gràcia, escenari de bons moments de la seva infància. En aquesta entrevista exclusiva ens desvetlla els seus plans per a la ciutat i l’avinguda.

Shopping / 19 gener, 2012

Madame

El costat més misteriós, el substrat de l’ocult, el joc, la perversió exquisida, elegant i moderna.

Revista / 19 gener, 2012

Hivern al Passeig

Benvingut gener. I és que Desembre, no és ni noviembre, ni gener, és desembre. D’això vaig adonar-me’n anys enrere, i aquest és un dels grans inconvenients del Passeig: si pots, al desembre, fot el camp. Per què?

Shopping / 19 gener, 2012

Ona Boix, col·lecció exclusiva per Gratacós

Barris, Rajoles, Trencadís i Balcons són els quatre foulards dissenyats per l’artista Ona Boix

Revista / 19 gener, 2012

La Gracia Javi Royo 2

Revista / 19 gener, 2012

Número 2. Passió

Revista / 19 gener, 2012

Viure a La Pedrera

Revista / 19 gener, 2012

Madame

Gastronomia / 17 gener, 2012

Maridatges

Una selecció de ‘delights’ de EL Colmado Quilez per a ocasions en les quals el paladar contagia la resta dels sentits.

Shopping / 17 gener, 2012

Gràcies, gràcies, gràcies, Rebaixes!

Sí, tres vegades gràcies. Perquè si de ben nascuts és ser agraïts, tenim tres raons per ser-ho amb les Rebaixes.

Revista / 16 gener, 2012

Nº2. PASSIÓ

Revista / 16 gener, 2012

People 2