R t V f F I

Colaboradores num 10

Coneix als col·laboradors que han participat a la Revista nº 10 de Passeigdegracia.com.

Categoria: Revista | 15 novembre, 2013
Il·lustració: Anna Solsona
Col·laboradors número DEU
Isabell hellysaz2 Colaboradores num 10
Fotografía. Upcoming. Amb la seva feina i una petita ajuda de Lady Gaga –qui ha lluït la seva màscara Antidote en el seu últim treball, Artpop-, Isabell s’ha posicionat com una nova promesa de l’esfera londinenca.
Isabell Yalda Hellysaz. Dissenyadora de moda Sueca/Persa. En el 2006 es va graduar com a dissenyadora gràfica i va començar a estudiar moda a Sant Martins perseguint un somni. Actualment, la seva firma treballa el concepte “slow” produint a petita escala i mantenint l’essència de la moda, l’artesania, els detalls i els materials.
elena num9 Colaboradores num 10
Fotografía. Gravity. Objectes flotant a l’espaci o art en movimient? Décubrelo!
Elena Claverol, entén la fotografia com una manera de viure i de sentir la vida, més enllà d’una càmera. On tot és fotografiable, només canvien les dimensions. La fotografia és una interpretació subjectiva de la realitat a través de la passió, l’obsessió, la constància i la creativitat. Una condició indispensable en tot el seu treball és l’amor pel que es fa, rigor per la qualitat i sensibilitat. Treballa entre uns altres per Woman, Marie Claire, Tous, Nike, Women´Secret, Nestlé…
Conrad2 Colaboradores num 10
Ilustración. MUSES. Entrem al món de les Muses. Il·lustracions realitzades amb aquarel·les que desprenen bellesa femenina.
Conrad Roset. Després de passar mitja vida entre caixes de colors, retoladors i llibretes, es va formar a l’Escola Joso i a la facultat de Belles Arts de Barcelona. El dibuix ha estat una passió i una constat a la seva vida. Ha treballat per grans firmes de moda, agències de publicitat i editorials. Inspirant-se en la bellesa femenina va començar a crear les Muses, la seva col·lecció personal que el proper 14 de Novembre sortirà a la venta en forma de llibre editat per Norma.
Eduardo2 Colaboradores num 10
Fotografía. Sastres, una vida de fil i sedal. Un seguiment fotogràfic de la creació d’un vestit al taller de Santa Eulalia. Des de la selecció de teixits fins a que cada minuciós detall del procés aconsegueix la satisfacció total del client.
Eduardo Francés. Fotògraf especialitzat en fotoperiodisme i fotografia documental. Un apassionat d’explicar històries amb imatges, sobretot de persones i de la vida. Documenta el temps en el que viu, el que arriba i el que marxa.
Anna solsona paseodegracia Colaboradores num 10
Ilustración. Handbags. Editorial per la secció titulada just ara, com Selected. Selecció excel·lent de bosses il·lustrades. ¿Quina és la teva preferida?
Anna Solsona. Dissenyadora gràfica, titulada a Eina en el 2007. Nominació Laus Estudiants amb el seu projecte final de carrera, un excel·lent llibre carregat d’il·lustracions sobre la Boqueria. Actualment dissenyadora sènior a ESIETE i membre de l’equip base del projecte paseodegracia.com.
Lady san pedro2 Colaboradores num 10
Ilustración. Façades tell a story. Reflecteixen l’estil arquitectònic i la cultura de cada moviment. Ara canviem el focus d’atenció de les icòniques façanes del Passeig de Gràcia cap als seus interiors. Aquets també tenen les seves pròpies històries.
Lady San Pedro. Manila (Filipines), 1984. Escriptora i dissenyadora gràfica establerta a Barcelona. Ha treballat com a directora artística i copy a McCann Erickson, TBWA i Leo Brunett, i els seus projectes han estat reconeguts amb premis d’art i disseny nacionals i internacionals. Des de que viu a Barcelona ha desenvolupat identitats d’empreses d’Àsia i Austràlia, i ha dissenyat sabates per la firma italiana Alberto Guardiani.
bernat camps9 Colaboradores num 10
Fotografía. People. Una multitud d’històries personals recorren diariament el passeig. Descobrim algunes d’elles.
Bernat Camps. Sabadell 1983. Seleccionado para estudiar fotoperiodismo en la prestigiosa universidad danesa DMJX. Después de un periodo de aprendizaje realizando reportajes en Europa del Este decide cambiar de contintente y se traslada a El Salvador donde trabaja para el periódico digital El Faro. En 2011 es galardonado junto a Carlos Martínez con el Premio Ortega y Gasset de Periodismo Digital por el trabajo ‘El criminalista del país de las últimas cosas’.Es también cofundador de la revista de fotografía documental PIEL de FOTO.
Ingrid 9 Colaboradores num 10
Cultura. BCNYC. Més que una comparació de ciutats, això és una exposició dels meus sentiments cap a dos ciutats úniques, atractives i misterioses.
Ingrid Pratmarsó, després de realitzar els seus estudis de disseny d’interiors, va decidir canviar de rumb en començar el seu projecte final de carrera sobre gestió cultural i noves practiques museístiques. El resultat del projecte és un nou model de centre cultural basat en les problemàtiques actuals, per la qual cosa ara la seva meta és el comisariado. Actualment està organitzant l’exposició Tattoo the girl, que aviat podrem veure.
Edu historia 7 Colaboradores num 10
Historia. Del principal a l’àtic. Reflexiona sobre l’ evolució dels pisos principals als àtics a Passeig de Gràcia
Edu García, nascut a Barcelona, veí de Poble Sec és llicenciat en història de l’art per la facultat de Geografia i Història de Barcelona. Treballa en el sector turístic des de fa mes de 20 anys, com guia acompanyant i guia local. En el 2000 vaig començar a estudiar a fons la història i els racons de Barcelona i prepara itineraris amb molta història Un passeig?
Jaime barber 7 Colaboradores num 10
Actualitat. A l’espaci ningú pot sentir els teus crits. El soroll necessita d’un medi material per a propagar-se, així que al buit espaial no poden escoltar-se ni explosions, ni soroll de motors… ni protestes..
Jaime Barber redactor creatiu. Va començar estudiant Biologia però va decidir que allò no era el seu en adonar-se que gaudia més treballant per a la revista de la facultat que en el laboratori. Llavors va donar el salt a la Publicitat i des de 2007 ha treballat en campanyes petites i grans, en agències o a través del seu projecte personal La Barberia, sempre guiat per una idea senzilla i honesta: “El consumidor no és un idiota, és el teu amic en Facebook”.
Daniel vidal 7 Colaboradores num 10
L’acte de llegir. El llenguatge de la ciutat. Tres paraules per a llegir les ciutats i endinsar-nos al llenguatge dels espacis urbans: “entra”, “juga” i “quéda’t”.
Daniel Vidal, Estudiant de Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra. Col·labora habitualment com a traductor i corrector d’anglès i català a diferents projectes, com Adium o Passeigdegracia.com
Javi royo 7 Colaboradores num 10
Humor gràfic. La Gràcia A Javi Royo el que més li agrada del Passeig de Gràcia és que mentre baixen caminant les Erasmus nòrdiques des de Gràcia en direcció a Plaça Catalunya, les japoneses van pujant en direcció contraria i a l’alçada de La Pedrera, mirant amb vista d’helicòpter dels Mossos d’Esquadra, tot és un fluir de cabelleres roses i negres. És com una partida de dames.

Javi Royo, RoyoDissenyador, il·lustrador i dibuixant. Es va llicenciar en disseny a la Universitat del País Basc i ara dirigeix el seu propi estudi. Editor i col·laborador de l’Estafador, una publicació setmanal independent d’actualitat i humor gràfic. A més, codirigeix al costat de Idoia García de Cortázar i participa com a autor en el projecte d’objectes d’autor i vinils decoratius CHISPUM , que molt aviat editarà una sèrie limitada sobre el Passeig de Gràcia. Stay Stunned!

Javi pereda 7 Colaboradores num 10
Editorial i direcció d’art. La agencia aeroespaial de Japó (JAXA), va llançar a l’espai aquest pasat Setembre el primer telescopi d’observació planetària, Epsilon-1, però com deia Eisntein, “cada dia sabem més i entenem menys”
Javier Pereda, (Barcelona, 1973) es va llicenciar com a dissenyador gràfic a l’escola Eina en 1998. Després de 6 anys de apredizaje en l’estudi Grafica de Barcelona, funda l’estudi de disseny ESIETE en el 2002. Dissenyador gràfic i director d’art, és expert en el disseny d’experiències d’usuari, interacció i comunicació online. El treball amb el seu equip all-line ha estat reconegut en diferents festivals nacionals com els LAUS i els LLETRA i internacionals, com el Art Directors Club Europe i el European Design Awards. Imparteix classes d’identitat corporativa en la Institut Superior de Disseny i a l’Escola de la Imatge IDEP
Categoria: Revista | 15 novembre, 2013
Il·lustració: Anna Solsona
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Revista / 23 gener, 2014

Feeling Manuel Bolaño in 080 by My Umbrella

Revista / 17 desembre, 2013

Perfums d’autor

Revista / 13 novembre, 2013

Nº 10 ESPAI

Ja ho deia Eisntein, “cada dia sabem més i entenem menys”.

Revista / 13 novembre, 2013

Upcoming: Isabell Yalda Hellysaz

Els uniformes de l’exèrcit alemany de la Segona Guerra Mundial i els aeroespacials dels anys 60, inspiren la col·lecció futurista que trenca amb les normes socials de vestimenta.

Revista / 13 novembre, 2013

Entrevista a Philipp Plein

El dissenyador alemany ens parla de la seva última desfilada a Milà i de la seva firma de moda: el “mix&match” perfecte entre extravagància i luxe.

Barcelona / 12 novembre, 2013

BCNYC

Parlem del barri més proper a la utopia del nostre segle, Brooklyn.

Revista / 11 novembre, 2013

La Gracia nº10

L’humor gràfic de Javi Royo amb els hexàgons del Passeig de Gràcia.

Revista / 11 novembre, 2013

Handbags

Editorial per la secció titulada just ara, com Selected. Selecció excel·lent de bosses il·lustrades. ¿Quina és la teva preferida?

Revista / 11 novembre, 2013

World Press Photo

La Fundación Photographic Social Vision organitza per novè any consecutiu l’exposició internacional World Press Photo en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Revista / 8 novembre, 2013

Gravity

Objectes flotant a l’espai o art en moviment? Descobreix-ho!

Revista / 8 novembre, 2013

Muses de Conrad Roset

Entrem al món de les Muses. Il·lustracions realitzades amb aquarel·les que desprenen bellesa femenina.

Revista / 8 novembre, 2013

Façades tell a story

Ara canviem el focus d’atenció de les icòniques façanes del Passeig de Gràcia cap als seus interiors. Aquets també tenen les seves pròpies històries.

Historia / 8 novembre, 2013

Del principal a l’àtic

Al passejar pel Passeig de Gràcia, ens podem fixar en les façanes dels diferents edificis i apreciar on estava situada la zona més destacada dels habitatges

Revista / 8 novembre, 2013

Sastres, una vida de fil i sedal

Editorial fotogràfic realitzat des de l’interior de la sastreria de Santa Eulalia.

Revista / 8 novembre, 2013

People-6

Us presentem a Bernat Mullerat, Salvador Mateo i Arthur Richards.

Cultura / 8 novembre, 2013

A l’espai ningú pot sentir els teus crits

El so necessita d’un medi material per a propagar-se, així que en el buit espacial no es poden escoltar ni explosions, ni rugit de motors… ni protestes.

Cultura / 7 novembre, 2013

El llenguatge de la ciutat

No només els llibres es poden llegir; les ciutats també i tenen moltes coses per dir-nos.

Shopping / 23 octubre, 2013

Un cel de catenàries cobrirà el Passeig de Gràcia aquest Nadal

Emiliana Design Studio ha dissenyat la nova dinàmica i innovadora il·luminació de Nadal inspirant-se en l’obra d’Antoni Gaudí.