R t V f F I
REVISTA-PASEO-SUPERACION-EDITORIAL

Número 6. Editorial

Dicta una dita popular “no et preocupis, ocupa’t”, i això és en el que estem. ¿Superació? ¿Súper Acció!

Categoria: Revista | 31 octubre, 2012
Redacció: Maria Brú
NÚMERO 6. SUPERACIÓ

El juliol vam ser distingits pels prestigiosos premis LAUS, amb un or com a millor mitjà de comunicació online del 2012. En la 42a edició,  els premis van estar molt ben repartits. Perquè us feu una idea del nivell, vam compartir escenari amb el nostre admirat Yorokobu, que arrancaven un altre or com a millor blog. Molt bé, us preguntareu, i ara què?

Per començar, es sumen nous membres a l’equip de treball, Maria Brú en la secció de moda, entrevistant per començar a Scott Schuman, guru indiscutible de la blogosfera fashion, o Alfredo Resano estrenant la secció gastronòmica. Reforçant tots dos equips per seguir el ritme, implacable, que ens marca la llamborda.

Un ritme frenètic del que som partícips. La Casa Batlló ha clausurat els actes de celebració del seu dècim aniversari de portes obertes amb un impressionant Mapping, “el despertar de la Casa Batlló”. Molt aviat coneixerem els guanyadors del concurs d’Instagram del que som part del jurat, juntament amb El Terrat i Nueve Ojos.

La primera setmana de novembre descobrirem l’últim en interiorisme de la ma de Casa Decor. El certamen celebra el seu 20è aniversari ocupant aquest cop l’antic edifici dels infames Chicago Goys de Milton Friedman. No us ho perdeu i feu-vos amb el catàleg.

Un mes replet en el que ens visitarà Stella McCartney per inaugurar la seva boutique, el pop up de “Maison Takuya” a Santa Eulàlia i la Shopping Night. Si Gaudí aixequés el cap…

Per saber de primera ma com assolirem els nostres objectius, per difícils que semblin, hem parlat amb un expert en la matèria, Albert Bosch. Amb ell, vam prendre el sol a la tranquil·la terrassa de l’Hotel Omm apurant l’estiuet de San Martí. L’Albert, que res te a envejar a Felix Baumgartner, va acabar en solitari l’expedició al Pol Sud, i ens explica els seus propers reptes.

Reptes empresarials i compromesos amb les iniciatives innovadores i responsables de Sawa i Veja, dues marques sostenibles que des de Etiòpia i Brasil intenten canviar el rumb de les coses.

Arranquem aquest segon any de vida amb esperit de superació. Afrontem el futur amb energies renovades i renovables, immersos en una palpitant nova etapa carregada de compromisos per superar el nivell de continguts i consolidar la publicació, cosa que no és gens fàcil en el sXXI.

Dicta una dita popular “no et preocupis, ocupa’t”, i això és en el que estem. ¿Superació? ¿Súper Acció!

Categoria: Revista | 31 octubre, 2012
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Revista / 30 octubre, 2012

Nº6. Superació.

Cultura / 30 octubre, 2012

Entrevista a Albert Bosch a la terrassa de l’Hotel OMM

El multi-aventurer i empresari ens explica les seves vivències més intenses rodejat de natura i els seus projectes empresarials més immediats

Cultura / 29 octubre, 2012

Dick Fosbury o com millorar la teva marca personal

Per assolir resultats diferents has de fer alguna cosa diferent. A La Barberia reflexionem sobre com arribar més alt en el terreny laboral inspirats pel saltador olímpic Dick Fosbury.

Revista / 25 octubre, 2012

La Gracia número 6

Revista / 25 octubre, 2012

Sominar molt més enllà

Amèlia va néixer a Kansas en un calorós dia de juliol de 1897. Va ser una nena educada per ser una senyoreta. Però mai ho va ser.

Gastronomia / 24 octubre, 2012

Menja, a prop, estima

La gran varietat d’establiments i botigues de barri ofereixen una enorme llista d’aliments de qualitat “amb gust”.

Historia / 24 octubre, 2012

La font viatgera del Sortidor

A principis del segle XIX, la Font de Ceres estava situada a el Passeig de Gràcia i constituïa la frontera entre els municipis de Barcelona i Gràcia.

Shopping / 23 octubre, 2012

Calçat sostenible

Odd Barcelona presenta una selecció de calçat esportiu pensada per canviar el destí de les coses i somiar amb un món millor.

Shopping / 23 octubre, 2012

Haze

Haze és tradicionalment un fenómen atmosféric on les partícules de pols, fum i altres partícules seques enfosqueixen la claritat del cel.

Revista / 23 octubre, 2012

Jardins del Palau Robert

Revista / 23 octubre, 2012

Reflexes

Cultura / 10 octubre, 2012

El Despertar de la Casa Batlló

Un espectacle audiovisual mapping projectat sobre la façana de Gaudí posarà fi als actes commemoratius dels 10 anys de visites culturals a la Casa Batlló.

Shopping / 10 octubre, 2012

Entrevista a Scott Schuman a la Galeria Loewe

Hem estat amb el creador del blog The Sartorialist durant la presentació del seu nou llibre “Closer”