R t V f F I

People 3

Carmen Fajardo, Javier García i Efraim Figueroa.

Categoria: Revista | 6 juny, 2012
Redacció: Edgar Melo

carmen fajardo People 3

Carmen Fajardo

La Carmen ve de Bogotà, Colòmbia. Viu a Barcelona des de fa deu anys i treballa en un petit quiosc de Passeig de Gràcia des de fa tres. Encara que va estudiar Administració, les coses no han estat precisament fàcils des que es va instal·lar aquí. No és el treball de la seva vida, però li encanta treballar cara al públic. Sense que sigui una prioritat entre els seus projectes futurs, un dels seus somnis és operar-se el nas.

jvier garcia People 3

 

Javier García

“M’atabala una mica la zona pels turistes, però té de tot”. En Javier és un informàtic de sistemes que treballa en el mateix Passeig de Gràcia al costat de Plaça Catalunya. Es troba en la situació de tenir a la seva xicota i al seu treball per la zona, no li queda cap altra opció que passar el dia aquí, encara que prefereixi zones com el Born o Paral·lel. De fet, viu al Paral·lel, al costat de l’Apol·lo. Que ve al cas perquè el que realment li agrada és punxar electrònica, encara que no sigui res seriós.

 

efraim figueroa People 3

Efraim Figueroa

A hores d’ara, Efraim deu estar prenent el Sol en una platja paradisíaca de Puerto Rico. Aquest electricista jubilat “portorriqueño” passejava per Passeig de Gracia fa alguns mesos durant una visita als seus fills i a un dels seus néts nascut a Girona. Ja fa més de 10 anys que ve, va i torna sempre per algun tipus d’afinitat amb la ciutat. Li encanta, segons diu, perdre’s pels seus carrers a la recerca d’anuncis culturals diferents i confusos.

Categoria: Revista | 6 juny, 2012
Redacció: Edgar Melo
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Barcelona / 26 juny, 2012

Ramon Simó ens descobreix qué trama el Grec

Barcelona té una cita anual amb el teatre, la música i la dansa, Grec 2012, Festival de Barcelona

Revista / 7 juny, 2012

Col·laboradors Número 4

Revista / 7 juny, 2012

Nº4. Moda

Revista / 7 juny, 2012

Número 4

Passeig de Gràcia està de moda. És indiscutible que l’arribada del bon temps és sinònim de passeig, d’anar agafant to per a l’estiu, de minifaldilles, de pantalons curts, de terrassetes… El carrer es converteix en una passarel·la de primera.

Cultura / 6 juny, 2012

38-M

En una vaga general caben tot tipus de reivindicacions. Fins i tot les estètiques.

Revista / 6 juny, 2012

La Gracia

Shopping / 6 juny, 2012

Beyond the black horizon

L’horitzó és la límia que limita la superfície terrestre allà on arriba la vista de l’observador, just al lloc on sembla que la terra i el cel s’uneixen.

Shopping / 6 juny, 2012

Lost Generation

Durant una conversa quotidiana, Gertrude Stein, amiga íntima de Hemingway, li va dir: “You’re all a Lost Generation”. I tu, de quina generació ets?

Shopping / 6 juny, 2012

Classic movie sunglasses

Estilisme de cine per aquest estiu. Tróba’l a Passeig de Gràcia, tú ets el protagonista.

Historia / 4 juny, 2012

Casa Batlló

Gaudí no va construir la casa Batlló del no res. Va ser una reforma per a un client que volia una obra única…

Cultura / 28 maig, 2012

Racons Recòndits 4

Aquest racó és per als més arriscats, els que sempre es queden amb ganes de més, us descobreixo un nou espai interior per tafanejar, un altre dels edificis més emblemàtics del nostre Passeig de Gràcia.

Cultura / 25 maig, 2012

De l’arbre al bit

L’acte de llegir — Amb l’arribada de la revolució d’Internet, continuem llegint de la mateixa manera? Canviarà el concepte mateix de la lectura?