R t V f F I
tous-rolex-paseo-de-gracia-1

Tous reorganitza els seus locals de Passeig de Gràcia

El grup català ha transformat un dels seus establiments de la via comercial per a convertir-lo en una botiga Rolex, firma que distribueix a Barcelona.

Categoria: Negocios | 3 octubre, 2014
Redacció

Tous es troba en ple procés de reestructuració dels seus locals situats al Passeig de Gràcia, la via comercial del luxe de Barcelona. El grup català ha decidit reconvertir un dels seus establiments en un punt de venda Rolex, firma de la que Tous és distribuïdor a Barcelona.

Fins la data, Tous tenia dos locals comercials a Passeig de Gràcia, un en el número 18 i l’altre en el número 75. És aquest últim el que a partir d’aquest mes es centrarà en la firma de rellotgeria.

La botiga, situada a la cantonada del Passeig de Gràcia amb el carrer Mallorca, compta amb una superfície comercial de 150 metres quadrats que es troben en ple procés de remodelació. Està previst que a partir d’octubre comenci a funcionar.

Amb aquest canvi, Tous passarà a tenir un únic establiment en el número 18 del Passeig de Gràcia, local que també compta amb una exclusiva selecció de productes Rolex, tot i que el local està dedicat majoritàriament als articles de joieria. L’oferta completa de Rolex la trobarem a la nova botiga.

Aquesta reorganització coincideix amb alguns altres canvis que està realitzant l’empresa, com el trasllat de la botiga de Madrid (del 46 al 50 del carrer Serrano) o la contractació de Morgan Stanley per a estudiar noves vies de finançament.

Categoria: Negocios | 3 octubre, 2014
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Negocios / 12 gener, 2015

G-Star agafa el relleu de Ferrari a Passeig de Gràcia

La companyia holandesa G-Star torna a apostar pel mercat espanyol i es prepara per posar en marxa tres nous establiments al país en el 2015.

Negocios / 13 novembre, 2014

Caramelo i Oysho: Intercanvi galleg al Passeig

Mentre Caramelo ultima el seu tancament en el número 13 del Passeig de Gràcia, Oysho planeja l’apertura d’una macrobotiga de 600m quadrats en el seu lloc.

Negocios / 10 novembre, 2014

La societat Christian Dior Española dona un pas enrere

Dior retira la injecció de capital realitzada fa nou mesos a la seva seu espanyola però manté l’apertura de la botiga en el número 74 de Passeig de Gràcia.

Negocios / 10 octubre, 2014

La nova Diagonal busca ampliar el Passeig de Gràcia

La gran reforma urbanística de l’Avinguda Diagonal ampliarà el boulevard del luxe barcelonès per captar nous inversors nacionals i internacionals.