R t V f F I
tienda-levis-en-paseo-de-gracia-1 tienda-levis-en-paseo-de-gracia-2 tienda-levis-en-paseo-de-gracia-3 tienda-levis-en-paseo-de-gracia-4

Levi’s es resisteix a abandonar Passeig de Gràcia

La firma de moda Levi's ha llogat un local de 180 metres quadrats en el número 37 del Passeig de Gràcia on obrirà una botiga temporal durant un any.

Categoria: Negocios | 26 setembre, 2014
Redacció

Un any després de tancar el número 18 del Passeig de Gràcia , Levi’s torna a la via barcelonesa de luxe. La firma de moda s’ha adjudicat un local comercial de 180 metres quadrats ubicat en el 27 del Passeig de Gràcia, on obrirà una botiga temporal durant un any.

Cushman & Wakefield, immobiliària assessora de Levi’s, ha estat l’encarregada de gestionar el lloguer i tancar el contracte entre l’empresa americana i la família Juncadella, propietària de l’espai que fins ara ocupava l’entitat financera Banesto.

En els últims mesos, el número 37 del Passeig de Gràcia ha estat tantejat per diverses empreses com la Joieria Rabat, que va estar a punt de posar-hi en marxa una macrobotiga de 2.000 metres quadrats, tot i que finalment va apostar pel número 94.

Levi’s, que es va veure obligada a tancar la seva emblemàtica botiga del Passeig perquè els propietaris del local van decidir ampliar-lo i la firma no podia afrontar el nou lloguer, es troba en plena etapa de redefinició del negoci en el mercat nacional. Actualment, l’empresa també es troba buscant noves oportunitats a Madrid.

Categoria: Negocios | 26 setembre, 2014
Redacció
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Negocios / 12 gener, 2015

G-Star agafa el relleu de Ferrari a Passeig de Gràcia

La companyia holandesa G-Star torna a apostar pel mercat espanyol i es prepara per posar en marxa tres nous establiments al país en el 2015.

Negocios / 13 novembre, 2014

Caramelo i Oysho: Intercanvi galleg al Passeig

Mentre Caramelo ultima el seu tancament en el número 13 del Passeig de Gràcia, Oysho planeja l’apertura d’una macrobotiga de 600m quadrats en el seu lloc.

Negocios / 10 novembre, 2014

La societat Christian Dior Española dona un pas enrere

Dior retira la injecció de capital realitzada fa nou mesos a la seva seu espanyola però manté l’apertura de la botiga en el número 74 de Passeig de Gràcia.

Negocios / 10 octubre, 2014

La nova Diagonal busca ampliar el Passeig de Gràcia

La gran reforma urbanística de l’Avinguda Diagonal ampliarà el boulevard del luxe barcelonès per captar nous inversors nacionals i internacionals.