R t V f F I
Hermès-apuesta-por-Nadège-Vanhee-Cybulski-1

Hermès aposta per Nadège Vanhee-Cybulski

Hermès ha anunciat aquesta setmana un repentí canvi de director artístic després de la sortia de Christophe Lemaire. Nadège Vanhee-Cybulski el substituirà.

Categoria: Negocios | 25 juliol, 2014
Redacció: Maria Brú

La firma de moda de luxe Hermès ha deixat poques hores per als dubtes, comentaris i especulacions. Ahir mateix la companyia va anunciar el nom de la nova directora creativaNadège Vanhee-Cybulski, després de la sortida de Christophe Lemaire per a dedicar-se a la seva pròpia firma.

El suspens de qui acollirà el timó de Hermès tot just ha durat tres dies i finalment ha sorprès amb un nom menys conegut (per al públic de masses) del que s’esperava.

Tot i així, la dissenyadora Nadège Vanhee-Cybulski arriba a Hermès amb un currículum impecable i replet de grans noms. La jove dissenyadora te 36 anys molt ben aprofitats. Es va graduar per la Reial Acadèmia de Belles Arts d’Amberes en arts visuals, moda, vestuari i disseny tèxtil i a partir d’aquí ha treballat per a Maison Martin Margiela de 2005 a 2008, per a Phoebe Philo a Céline fins el 2011 i com a dissenyadora sènior a The Row fins març de 2014.

Vanhee-Cybulski passarà de treballar sota l’”hombra” de les bessones Olsen a ser la principal dissenyadora de la col·lecció prêt-à-porter per a dona de Hermès. Dues firmes que, salvant les distàncies, comparteixen un mateix estil per la seva altíssima qualitat, elegància i discreció.

Després del seu nombrament, la pròpia Vanhee-Cybulski ha declarat: “Estic encantada d’unir-me a Hermès, una maison que admiro i amb qui comparteixo plenament els valors”. I el CEO de Hermès, Axel Dumas inicia així una nova etapa: “Donem la benvinguda a a Nadège. El seu talent creatiu i la seva trajectòria professional seran grans valors que aportarà al desenvolupament del departament de prêt-à-porter femení. Es dedicarà per complet a la nostra maison”.

La dissenyadora francesa debutarà amb la col·lecció Tardor-Hivern 2015/2016. A Lemaire li que da una col·lecció més per mostrar a Hermès sota la temporada Primavera-Estiu 2015, que veurem el 1 d’octubre.

Categoria: Negocios | 25 juliol, 2014
Redacció: Maria Brú
Tags: 

Ad

Subscriu-te

Subscriu-te!

Moda, cultura, gastronomia, shopping i l'agenda per no perdre's res.
Un cop al mes a la teva bústia.

Sign Up Paseo de Gracia

Ad

Continguts relacionats

Negocios / 12 gener, 2015

G-Star agafa el relleu de Ferrari a Passeig de Gràcia

La companyia holandesa G-Star torna a apostar pel mercat espanyol i es prepara per posar en marxa tres nous establiments al país en el 2015.

Negocios / 13 novembre, 2014

Caramelo i Oysho: Intercanvi galleg al Passeig

Mentre Caramelo ultima el seu tancament en el número 13 del Passeig de Gràcia, Oysho planeja l’apertura d’una macrobotiga de 600m quadrats en el seu lloc.

Negocios / 10 novembre, 2014

La societat Christian Dior Española dona un pas enrere

Dior retira la injecció de capital realitzada fa nou mesos a la seva seu espanyola però manté l’apertura de la botiga en el número 74 de Passeig de Gràcia.

Negocios / 10 octubre, 2014

La nova Diagonal busca ampliar el Passeig de Gràcia

La gran reforma urbanística de l’Avinguda Diagonal ampliarà el boulevard del luxe barcelonès per captar nous inversors nacionals i internacionals.